Hotel Horizont Resort, Vysoké Tatry

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovensko, Vysoké Tatry
Ubytování Hotel Horizont Resort, Vysoké Tatry
Druh zájezdu Pobytové, na horách
Cena za osobu celkem od 6 020 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Dvoupodlažní RODINNÉ POKOJE s cenou pro 2 dospělé osoby a 2 děti!

Akce 7=6 (nocí) v termínu 05.01. - 23.12.2024!

Víkend nebo týdenní pobyt podle vašich představ. Přes den turistika nebo lyžování, odpoledne relax a odpočinek ve skvělém wellness centru.

Hotel Horizont Resort se nachází v obci Stará Lesná, 2 km od Tatranské Lomnice. Dominantou přírodního wellness resortu je VIP Sky Lounge, otevřená vířivka s finskou saunou na střeše hotelu.

Během celého roku můžete navštívit nedaleký termální aquapark AquaCity Poprad, jehož součástí je 13 venkovních a vnitřních bazénů a 350 vodních atrakcí.

Hotel Horizont Resort: recepce 7/24, úschovna batožiny, směnárna, informační turistické služby, prodej suvenýrů restaurace, loby bar, pool bar, Mountain Wellness centrum, Mountain SPA, úschovna lyžařské a snowboardové výstroje s ozónovým čistěním, sportovní obchod se značkovým oblečením a doplňky.
Stravování:
Culinary Restaurant: nabídka hotelové polopenze v podobě snídaní a večeří podávaných bufetovým způsobem s důrazem na lokální suroviny od domácích producentů a regionálních farem, slovenské a zahraniční vína, mezinárodní a domácí jídla a´la carte,
Lobby bar: Blízkost stráženého dětského koutku vyhoví rodičům, kteří můžou pozorovat ratolesti a vychutnat si svou odpolední šálku kávy. Večerní posezení u poháru dobrého vína a koktejlu.
Pool Bar: přímo v bazénu vám naservírují exotické koktaily, čerstvé šťávy, čaje, skvělou kávu. Nechybí široká nabídka alkoholických a nealkoholických nápojů a piva.

Ubytování: 46 moderně zařízených dvojlůžkových nebo jednolůžkových pokojů, s balkony s výhledem do doliny anebo bez balkonu s výhledem na Vysoké Tatry. Všechny prostory hotelu jsou nekuřácké.

Mountain Wellness centrum:
suchá sauna ,,Severský pokoj" ; Infra Sauna ,,Sluneční záře"; Parní Sauna ,,Borovicový les,,; Solná sauna;
Privátní Bazén ,,Tatranská Laguna": - voda má příjemných 33 °C. Nabízí celou paletu vodních hydromasážních atrakcí – chrliče, vířivky, trysky perličky, dnový výron s držadlem, nebo vodní hřiby, které stimulují akupunkturní body po celém těle a přispívají tak k jeho relaxaci a regeneraci. Magickou atmosféru celého prostoru dotváří speciální zrcadlová fólie nad bazénem a výhled na překrásnou tatranskou přírodu přes prosklenou fasádu. Jacuzzi, ochlazovací bazén, masážní postel, oddechovou místnost s vodopádem.
VIP Sky Loungeotevřená vířivkas finskou saunou na střeše hotelu

Mountain SPA: klasická masáž, relaxační masáž, relaxační aromatická masáž + zábal ,,Aroma relax“
(podle výběru mentol, levandule, vanilka, kokos), reflexní masáž chodidel , sportovní masáž.
Speciální masáže: indická antistresová masáž, anticelulitidová procedura, havajská masáž "Lomi Lomi"a, bambusová masáž , lávové kameny, zábaly, peelingové masáže
Thajské centrum
Solárium

Aktivity:
- Letní animace, víkendový zábavný program pro děti a dospělé (každý pátek – neděle)
- Dětský koutek a hřiště
- Dětské party a oslavy
- Fitness centrum
- Grill house
- Multifunkční hřiště

Nástup na pobyt je možný kterýkoliv den v týdnu
Termín a délku zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.
CK nenese zodpovědnost za počasí ani sněhové podmínky ve středisku.

Popis stravování

snídaně formou bohatých bufetových stolů večeře formou bohatých bufetových stolů

Popis ubytování

Pokoj Standard: (1-2 osoby) s balkonem nebo bez. vybavení: sprcha, WC, fén, hotelová kosmetika, osušky, župany, set na přípravu čaje a kávy, minibar, LCD/TV , telefon, trezor. Wi-Fi (21m²)

Family Superior: (2+2 osoby) dvoupodlažní pokoje ve stylu podkroví - ideální pro rodiny s dětmi. V Vybavení: terasa, 2 pevné lůžka + rozkládací gauč, sprcha, WC, fén, hotelová kosmetika, osušky, župany, set na přípravu čaje a kávy, minibar, LCD/TV , telefon, trezor. Wi-Fi (39 m²)


Check in: od 14:00 hod.
Check out: do 10:00 hod.



Tipy na výlet v okolí

Tip z okolí
Vysoké Tatry jsou nejhezčí na podzim Vysoké Tatry nabízejí jedny z nejkrásnějších horských turistických tras v Evropě. Vyrazit lze jak na kratší nenáročné procházky, tak na poctivé horské túry, kde nechybí ani ocelová lana. Na podzim jsou Tatry nádherně zbarvené a téměř liduprázdné.... Novinky.cz

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.