Jasná - Wellness Hotel Chopok

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovensko, Nízké Tatry
Název ubytování Jasná - Wellness Hotel Chopok
Typ ubytování Hotely
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 3 500 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
Wellness centrum Plesnivec je ideální pro rodiny s dětmi a zahrnuje krytý bazén, vnitřní i venkovní vířivku, ochlazovací jeskyni, masážní sprchy, tepidárium a 5 saun. Wellness centrum Praslička je určené pro osoby starší 16 let a nabízí krytý bazén, vnitřní vířivku, ochlazovací bazén, masážní sprchy, tepidárium a 5 saun.Během svého pobytu si můžete dopřávat také nejrůznější masáže včetně aromaterapeutických, medových nebo indických masáží hlavy.aktivity v hotelu: fitness centrum, bowling, kulečník, air hokej, stolní fotbal, dětské hřiště.

POZNÁMKA
STŘEDISKO JASNÁ NÍZKÉ TATRY – CHOPOK:provoz lanovek – od 18.6.2022 denně: https://www.jasna.sk/informacie/informacie/prevadzka-lanoviekletní aktivity - https://www.jasna.sk/aktivity/letne-aktivityakce: https://www.jasna.sk/aktivity/podujatia

Popis stravování

Snídaně v ceně + ještě v termínech: 31.10 - 2. 11. 2019, 21.12. -31.3. 2020, 9.4.-14.4. 2020,26.06. -2. 9. 2020, 29.10 - 2. 11.2020 odpolední svačina snídaně (bufet), za příplatek polopenze (večeře - 5-chodové servírované menu). BONUS: odpolední svačiny (v termínech do 05.03. a od 21.12. a během Velikonoc, Letních a Podzimních prázdnin).Převážná většina jídel je připravována z bezlepkových surovin, tato jídla jsou vždy označena logem. Při požadavku na speciální stravu je možné se domluvit přímo s hlavním kuchařem, který připraví menu na přání z dostupných surovin (za příplatek).

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt se snídaní zahrnuje ubytování se snídaní s možností dokoupení večeře (v počtu dle objednaných nocí), vstup do wellness center Plesnivec (bazén 15x7,5 m s vířivkou, saunový svět - vnější ledová jeskyně, venkovní ochlazovací bazén, sauna finská, infra bio a bylinková, pára, venkovní vířivka, masážní sprchy, odpočívárna) a Praslička (bazén 20x8 m s vířivkou, saunový svět - ochlazovací bazén, sauna finská, infra, bio a bylinková, pára, masážní sprchy, odpočívárna), do fitness centra, dětského koutku "Chopíkův dětský svět", dětského koutku LEGO a na dětské hřiště, parkování s monitoringem, v zimě přepravu skibusy a úschovnu lyží. BONUS: odpolední svačiny (v termínech do 05.03. a od 21.12. a během Velikonoc, Letních a Podzimních prázdnin).VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍrecepce, hot. trezor, výtah, lobby, Wi-Fi (zdarma), internetový koutek, restaurace s krbem, kavárna, bar, kuřácký salón, venkovní bar s terasou, vinotéka, konferenční služby, pro děti: židle, nádobí, strava, postýlka, koutek, hřiště, herna, Playstation; wellness centrum Plesnivec a Praslička, saunový svět, masáže, wellness služby, pedikúra, manikúra, fitness centrum, půjčovna kol, lyží, společenských her; parkování (střeženo kamerou), hotelový mikrobus, 3 komfortní hotelové Skibusy.VYBAVENÍ POKOJŮ2 a 3lůžkové pokoje a rodinné 4 a 5lůžkové rodinné pokoje s možností přistýlky (rozkládací pohovka pro 1 dospělou osobu nebo 2 děti do 12 let) typu Praslička (francouzské okno) a Plesnivec (větší a s balkónem), vlastní soc. zařízení (sprcha, WC, fén, župan a pantofle), minibar, trezor, LCD TV, telefon, Wi-Fi (zdarma), kávový a čajový servis. 4lůžkové rodinné pokoje navíc: druhá koupelna. Některé 3 a 4lůžkové pokoje v provedení De Luxe - jsou útulnější a mají navíc krb.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.