Liptovský Mikuláš - Apartmány Liptov

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovensko, Liptov
Název ubytování Liptovský Mikuláš - Apartmány Liptov
Typ ubytování Apartmány a studia
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 750 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Cestovní kancelář:  DAEN Ukaž zájezd na stránkách CK
Popis zájezdu

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS
Sport: Aquapark Tatralandia (5,5 km od apartmánů), cykloturistika, běžecké a sjezdové lyžování (ski areál Jasná 17 km).

POZNÁMKA
Pobyt s domácím mazlíčkem možný za příplatek.

Popis stravování

vlastní (vybavený kuch. kout - varná deska, lednička, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, základní nádobí). Po předchozí domluvě možnost snídaní a obědů v pracovní dny v restauraci Liptov 1713 v přízemí komplexu.

Popis ubytování

Balíček 1Rekreační pobyt bez stravování zahrnuje ubytování (v počtu dle zvolené délky pobytu), parkování - pro každý apartmán je určeno jedno parkovací místo.VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍrecepce, restaurace (oddělená, v přízemí komplexu), jídelna, konferenční služby, salónek, úschovna kol a lyží, parkoviště, akceptace platebních karet.VYBAVENÍ POKOJŮ2lůžková studia a 4lůžkové apartmány zařízené moderním nábytkem, vlastní soc. zařízení (sprcha nebo vana, WC), kuchyňský kout, TV-SAT, telefon, LAN internet (zdarma, možnost zapůjčení kabelu), balkón. Studio - manželská postel a rozkládací 2lůžko, apartmán ložnice (manželská postel a rozkládací lůžko), obývací pokoj s rozkládacím 2lůžkem. Každý APT má samostatný vchod.



Tipy na výlet v okolí

Tip z okolí
Liptovské muzeum představuje život a historii kraje ve skanzenech, v kostele i na hradě Do sestavy patří například skanzen v Pribylině, Národopisné muzeum Liptovský Hrádek, lovecké muzeum v Liptovském Mikuláši, rolnický dům a dvůr ve Vlkolínci, Liptovské muzeum v Ružomberku, archeoskanzen Liptovská Mara, gotický kostel Všech svatých v Ludrové a hrad Likava.... Novinky.cz

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.