Sorea Snp, Nízké Tatry

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovensko, Nízké Tatry
Název ubytování Sorea Snp, Nízké Tatry - wellness
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 6 670 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

WELLNESS EUPHORIA!

Poloha: Hotel Sorea SNP se nachází v centru turistického a lyžařského střediska Jasná na severní straně Chopku, v nádherné horské scenérii národního parku Nízké Tatry v nadmořské výšce 1200 m n. m.
Vybavení: Zrekonstruovaný hotel nabízí ubytování v pohodlně zařízených jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích, rodinných pokojích a apartmánech, které jsou vybaveny koupelnou, WC, TV se SAT programem, telefonem. Většina pokojů má balkon.
Nová lyžárna s půjčovnou lyží a sportovních potřeb. Vstup do lyžárny na RFID čipy pro ochranu majetku hostí. Všechny skříňky jsou s ohřevem - programem sušení lyžařského vybavení. Program probíhá ve 3 cyklech sušení nezávadní eco technológie bez použití chemických prostředků.

Nové WELLNESS EUPHORIA:
PANORAMA POOLS - BAZÉNY: neplavecký relaxační bazén, oddechový bazén whirlpool.
FAMILY WELLNESS - RODINNÉ WELLNESS: dětský bazén, dětský oddechový bazén, dětská sauna 60 ˚C.
SAUNAS - SAUNY: parní sauna AROMA, infrasauna carbo suchá sauna 60 ˚C, suchá sauna 90 ˚C, ochlazovací bazén Kneipův chodník, teplé jezírka pro nohy odpočívárna.

Stravování: Hosté mohou využívat příjemnou prosklenou hotelovou restauraci v přízemí. Snídaně a večeře se podávají formou teplých a studených bufetových stolů se širokou nabídkou jídel a nápojů, obědy pro pobytové hosty s možností výběru z 3 až 5 jídel včetně vegetariánského menu. K dispozici je denní bar a prostorná hotelová kavárna.
Na uspořádání gastronomických akcí s větším počtem účastníků je vhodná konferenční místnost (120 míst).

Sportovní aktivity: Středisko nabízí 45 km upravených sjezdovek různých obtížností vhodných pro začátečníky, děti, pokročilé lyžaře i milovníky volné jízdy. Moderní zasněžovací systém garantuje výborné lyžařské podmínky po celou sezonu. K dispozici je 30 lanovek a vleků s vysokou přepravní kapacitou. Jsou zde také tratě pro běžecké lyžování. Lyžařská sjezdovka s vlekem je přímo u hotelu (50 m).

Doplňkové služby: Pro aktivní využití volného času je hostům k dispozici sauna, masáže, biliard. Pro děti je připravena dětská herna a dětské hřiště. Hotel zabezpečuje organizaci vysokohorských pochodů, paragliding a lyžařskou školu.
Ke standardní nabídce patří směnárenské a informační služby a prodej suvenýrů a doplňkového tovaru, pronájem hotelových trezorů, zapůjčení fénu, žehličky za poplatek . Parkoviště je přímo u hotelu a je monitorované kamerovým systémem.V prostorách recepce, denního baru a kavárny je klientům k dispozici Wi-Fi připojení zdarma.
Hotel zabezpečuje komplexní organizaci firemních a společenských akcí. Pro kongresy, semináře a školení je k dispozici konferenční místnost s maximální kapacitou 120 osob, hotelová kavárna (150 míst) a salonek (20 míst). Kapacita a vybavení konferenčních prostor umožňuje poskytování profesionálních služeb v oblasti kongresového cestovního ruchu.



CK Kareta Tour nenese zodpovědnost za počasí ani sněhové podmínky ve středisku.

Popis stravování

snídaně formou bohatých bufetových stolů večeře formou bohatých bufetových stolů

Popis ubytování

Všechny pokoje jsou s koupelnou, WC, TV-SAT, rádiem, telefonem.

Check inn: od 14:00 hod.
Check out: do 10:00 hod.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.