Štrbské Pleso, Fis - 8 denní Relax pod Soliskom

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovensko, Vysoké Tatry
Ubytování Hotel Fis
Druh zájezdu Pobytové, na horách
Cena za osobu celkem od 9 237 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Horský hotel se nachází v nadmořské výšce 1346 m n.m. nedaleko jezera Štrbské pleso, je to největší hotelovo – sportovní komplex ve Vysokých Tatrách. Je se zde nové Natural Wellness & Spa ve stylu horské louky pro relax a odpočinek.
Leží jen pár metrů od turistických chodníčků, lyžařských svahů a běžeckých tratí.

Tipy na výlety: Hrebienok, Skalnaté Pleso, Poprad, - aquapark, Belianská jeskyně, Spišský hrad, Spišská Sobota, Muzeum Liptovské dědiny Pribilina.
Vybavení a služby: restaurace s terasou, kavárna, Lobby bar, biliard, prodej šperků na recepci, dětský koutek, úschova lyží, ubytování pro domácí mazlíčky, cvičiště pro psy přímo před hotelem, půjčovna lyží a kol proti hotelu, horský průvodce, turisticko-poznávací zájezdy, Wifi v Lobby baru.

Nehlídané parkoviště u hotelu.

Wellness & Fitness: finská sauna s vůní eukalyptu, parní sauna s bylinkovou vůní, infrasauna, vířivka, tepidarium, masážní místnost, fitness centrum, sportovní hala.
V létě – tenisové kurty, volejbalové hřiště.

UPORORNĚNÍ: Uvedené ceny jsou ceny orientační, cena se může mírně lišit a to v závislosti na počtu osob a způsobu úhrady, konečnou cenu potvrdí pracovník CK.

Popis stravování

Snídaně, obědy, večeře formou švédských stolů.

Popis ubytování

2lůžkové pokoje s možností 1 přistýlky s koupelnou se sprchovým koutem, WC, zabudovaným fénem, SAT/TV. Většina má balkón.
Wifi v Lobby baru.

Rodinné pokoje – prostorná ložnice nebo 2 propojené pokoje, koupelna s vanou nebo sprchovým koutem, WC, zabudovaný fén, SAT/TV, úložný prostor.
Apartmány – 2 prostorné ložnice, koupelna se sprchovým koutem, WC, zabudovaný fén, SAT/TV, úložný prostor, minerálka na pokoji, po dobu pobytu župany.
Bungalovy Economy – nachází se cca 70 m od hotelu Fis. Ložnice, obývací pokoj s posezením, koupelna se sprchovým koutem, WC, SAT/TV, úložný prostor.

Stravování: snídaně, obědy, večeře formou švédských stolů.



Tipy na výlet v okolí

Tip z okolí
Vysoké Tatry jsou nejhezčí na podzim Vysoké Tatry nabízejí jedny z nejkrásnějších horských turistických tras v Evropě. Vyrazit lze jak na kratší nenáročné procházky, tak na poctivé horské túry, kde nechybí ani ocelová lana. Na podzim jsou Tatry nádherně zbarvené a téměř liduprázdné.... Novinky.cz

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.