Tatranská Lomnice, Hotel Urán - Wellness pobyt

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovensko, Vysoké Tatry
Ubytování Hotel Urán
Druh zájezdu Pobytové, relaxační
Cena za osobu celkem od 8 150 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Vstup do Wellness URANIA, polopenze bufetu, WiFi zdarma.

Hotel je situovaný v centru Tatranské Lomnice, jednom z největších středisek Vysokých Tater. Tatranská Lomnice leží přímo pod úpatím Lomnického štítu, který je dostupný kabinkovou lanovkou.
Hotel je ideálním východiskovým bodem pro výlety do okolí Tatranské Lomnice, pro vysokohorské túry do masívu Lomnického a Kežmarského štítu, Skalnaté doliny, Huncovské kotlinky, Doliny Bílé vody, výlety do Belianské jeskyně, Javoriny a Ždiaru.

Služby a vybavení: Moderní Wellness URANIA (relaxačním bazénem a bohatou nabídkou vodních atrakcí: lezecká síť, houpací záliv, vodní chrliče, hydromasážní trysky, vodní perlička, vodní ježek, 2 dětské bazény propojené nerezovou klouzačkou, dětská klouzačka ve tvaru medvěda, suchá finská sauna, parní sauna), fitness centrum, masáže, solárium, stolní tenis, biliár, dětská herna. V blízkosti hotelu je nástupní stanice kabinkové lanovky na Skalnaté Pleso. Okolí nabízí vhodné trasy i pro cykloturistiku. V blízkosti hotelu volejbalové hřiště, tenisové kurty, krytá tenisová hala. Hotel má bezbariérový vstup a je vybaven dvěma bezbariérovými pokoji. Bezplatné parkoviště přímo u hotelu nebo hotelové garáže za poplatek.
Hotel je kompletně nekuřácký.

Pobyt je možné prodloužit na 5 a 6 nocí.

Příjezd a odjezd:
příjezd (check-in): od 14:00 hod
odjezd (check-out): do 10:00 hod

Popis stravování

Snídaně a večeře formou bufetu, možnost dokoupení obědů formou menu.

Popis ubytování

Moderní 2lůžkové a rodinné pokoje s možností přistýlky, koupelnou (vana nebo sprchový kout), WC, TV-SAT, telefon, balkón.



Tipy na výlet v okolí

Tip z okolí
Vysoké Tatry jsou nejhezčí na podzim Vysoké Tatry nabízejí jedny z nejkrásnějších horských turistických tras v Evropě. Vyrazit lze jak na kratší nenáročné procházky, tak na poctivé horské túry, kde nechybí ani ocelová lana. Na podzim jsou Tatry nádherně zbarvené a téměř liduprázdné.... Novinky.cz

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.