Village resort Hanuliak - Wellness pobyt, Malá Fatra

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovensko, Malá Fatra
Název ubytování Village resort Hanuliak - Wellness pobyt, Malá Fatra
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Aktivní, na kolo
Cena za osobu celkem za 6 920 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Jedinečný Village resort Hanuliak v obci Belá se nachází v krásném prostředí Národního parku Malá Fatra, jenom 20 km od Žiliny.

Venkovní bazén s ohřevem !

Hosté, kteří touží po klidné dovolené, si zde mohou svůj relax užít naplno. Je jim k dispozici wellness & spa, kryosauny, lymfodrenáže. Na své si přijdou i milovníci turistiky, kteří mohou obdivovat nádherné panorama okolní přírody. Pro odvážnější je tu připravena lezecká stěna o výšce 13,5 m. Příznivci lyžování využijí výborně upravené tratě v nedalekém lyžařském středisku Vrátna!

Ubytování: Pro hosty je k dispozici 33 komfortních pokojů. Celková kapacita Village resort Hanuliak je 51 pevných lůžek a 7 přistýlek.

Wellness
Vnitřní bazén: (15 x 6, kapacita 40 osob), 6 masážních trysek, vodní chrlič, masážní lehátka, protiproud, 4metrový vodopád, barevné podsvícení bazénu, dětský bazén s fontánkou
Vířivka: 6místná vířivá vana s perličkou, 3vzduchové masážní lavice, 3 masážní trysky s led podsvícením.

Sauny: Finská sauna z cedrového dřeva se solnými kameny pro 6 osob, klasická parní sauna.

Fitness: Mini Gym s kvalitním vybavením. Špičkové cardio přístroje značky STAR TRAC pro posilnění kardiovaskulárního systému.
Spa: Neinvazivní lifting, oxygenoterapie, estetická rázová vlna, lymfodrenáž, kryosauna.

Stravování:
Hotelová restaurace nabízí jídla mezinárodní kuchyně, čerstvé a kvalitní biosuroviny. Principem je vlastní výroba s využíváním sezonních a domácích surovin. Restaurace peče vlastní chléb, vyrábí vlastní těstoviny a sladkosti. Spolupracuje s lokálním farmami.
Letní zahrada - grilování.

Sport a atrakce:
lezecká stěna: s výškou 13,5m nabízí 18 lezeckých linií. Pro nejmenší jsou připraveny dětské lezecké linie.
Lyžování: Vrátna Free time zona - 14 km.
Cyklotrasy
Sněžné skútry

Nástup na pobyt je možný kterýkoliv den v týdnu!
V den odjezdu není možný vstup do wellness centra.
CK Kareta Tour nenese zodpovědnost za počasí ani sněhové podmínky ve střediskách.

Popis ubytování

Pokoj Standard (max. 2 osoby): komfortně zařízené pokoje s vysokým standardem pro maximální pohodlí hostů. Vybavení - koupelna se sprchovým koutem, fén, kosmetické zrcátko, luxusní francouzská kosmetika LCD/TV, trezor, telefon, mini automat na kávu a čaj. Wi-Fi.

Pokoj Superior (max. 3 osoby - možnost přistýlky): prostorné komfortně zařízené pokoje s vysokým standardem pro maximální pohodlí hostů. Vybavení - koupelna se sprchovým koutem, fén, kosmetické zrcátko, luxusní francouzská kosmetika LCD/TV, trezor, telefon, mini automat na kávu a čaj. Wi-Fi.

Mezonet (max. 3 osoby - možnost přistýlky): prostorný poschodový komfortně zařízený apartmán s vysokým standardem pro maximální pohodlí hostů. Vybavení - koupelna se sprchovým koutem, fén, kosmetické zrcátko, luxusní francouzská kosmetika LCD/TV, trezor, telefon, mini automat na kávu a čaj. Wi-Fi.

check in: od 15:00
check out: do 10:00



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.