Atlantida Boutique hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Vnitrozemí, Rogaška Slatina
Ubytování Atlantida Boutique hotel
Druh zájezdu Pobytové, na horách
Cena za osobu celkem za 19 338 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníRogaška Slatina je město známé svou tradicí lázeňství a léčivé minerální vody, ale také sklářství a vína.  První zmínka o tzv. Hlavním pramenu v Rogašce Slatině sahá až do roku 1141, ale první spolehlivá zpráva o něm je z roku 1680.
Jeho nekontaminovaná přírodní minerální voda, známá pod obchodním názvem DONAT Mg, je obzvláště bohatá na hořčík a sodík a je prokázáno, že má příznivé nutriční a fyziologické účinky.
Rogaška Slatina a její okolí nabízí historické památky i krásnou přírodu lákající hosty k prozkoumání několika turistických, horolezeckých a cyklistických stezek. Můžete také navštívit řadu dalších slovinských zajímavostí: klášter Pleterje
skanzen v Rogatec, Olimje, Ptuj, Maribor, Bled, jeskyně Postojna, Piran atd.
Nachází se v jižní části Slovinska, poblíž chorvatských hranic, 100 km od hlavního města Lublaně, 100 km od Záhřebu v Chorvatsku a 100 km od Grazu v Rakousku.
Atlantida Boutique Hotel *****, pojmenovaný po mytologickém ostrově Atlantida, který se nejvíce pVybaveníbazén vnitřní, garáž, léčba respiračních onemocnění, léčebné procedury, lobby-aperitiv bar, restaurace, restaurace á la carte, sauna, wellness centrumSportfitness studioSport v okolícyklistika, horolezectví, turistika

Popis lokality ubytování

vnitrozemí



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.