Bioterme - Bioterme hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Vnitrozemí, Mala Nedelja
Ubytování Bioterme - Bioterme hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 17 745 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníLázně s termální minerální vodou, která pochází ze dvou vrtů 2273 m a 1537 m hlubokých. U zdroje má voda mezi 42 a 51 °C. Voda je bohatá na sodík, draslík a hydrogenuhličitan.
Příznivě působí na udržení funkčnosti pohybového aparátu a páteře. 
Termální park se nachází uprostřed panenské přírody, mezi lesy, pastvinami, kopci a vinicemi. 1 400 m2 venkovních vodních ploch, 5 vnitřních bazénů (600 m2).
Lázně představují a symbolizují zdravý životní styl, zdravou a organickou výživu (potraviny pochází z kontrolovaných ekologických zemědělství, kde se suroviny nedostanou do styku s toxickými látkami a umělými hnojivy). Sympatické a klidné lázně se nacházejí v kopcovité krajině severovýchodního Slovinska, asi 2 km jižně od obce Mala Nedelja a cca 28 km od obce Ormož.
Hotel Bioterme je první ekologický hotel v této části Slovinska. Je postaven podle norem „Květina“ (evropský symbol pro šetrnost k životnímu prostředí) a svou nabídkou a směřováním sleduje trendy udržiteVybaveníbazén venkovní, bazén vnitřní, garáž, kavárna, konferenční místnost, lehátka u bazénu, parkování, recepce, restaurace, restaurace á la carte, sauna, terasa, vinárna, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro dospělé, fitness studioSport v okolínordic walking, turistika, vodní sporty

Popis lokality ubytování

vnitrozemí



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.