Hotel Salinera , Strunjan

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Pobřeží a kras, Strunjan
Ubytování Hotel Salinera, Strunjan
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 12 330 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Máte rádi plavání, jízdu na kole, nordic walking a běhání v nejkrásnějších koutech slovinského pobřeží? Pak navštivte Salinera hotel jež je součástí Salinera Bioenergy Resort.
Hotel Salinera získal certifikát „hotel přátelský k cyklistům“ - splňuje požadavky cyklistů na kvalitu a dostupné služby.

1 dítě (do 1,99 let) s 2 dospělými osobami ZDARMA !

Hotel Salinera se nachází pár metrů od pláže v bujné středomořské vegetaci. Recpece 24/7, Stravování v hotelové restauraci se středomořskou kuchyní se spoustou čerstvé zeleniny, ryb, plodů moře, masa, těstovin a ovoce. Nechybí ani koutek zdravé výživy, nejenom pro cyklisty. Občerstvení nabízí také bar Areta na terase hotelu Salinera (7:00 do 23:00 hod.) nebo plážový Beach bar (od 10:00 hod). Během letního období jsou v letovisku organizovány různé zábavné programy včetně her, modelování a kreslení. Hotel nabízí speciální zábavné programy a speciální dietní menu.
Hotel má vnitřní i venkovní bazény s mořskou vodou a Wellness centrum "Syra". Dětský koutek kde se vaše děti zabaví pod dohledem profesionálního personálu Salinera Resort.

Ubytování: Hotel se skládá ze dvou částí a disponuje 101 pokoji. Všechny pokoje s balkonem.
Wellness centrum Syra nabízí wellness a programy péče o obličej a tělo, saunové centrum, které nabízí kombinaci mokrých a suchých sáun: tureckou saunu, finskou saunu, infračervenou nebo istrijskou bio saunu. V istrijské bio sauně ucítíte vůni levandule a středomořských bylin. Po sauně se můžete osvěžit v chladném bazénu.
Krytý bazén v hotelu Salinera se 180 m² vodní plochy nabízí také dětský bazén a dvě malé vířivky, odpočívárnu s lehátky. Venkovní bazén s velkou sluneční terasou, lehátky a slunečníky a pláž Resortu Salinera se nacházejí mezi borovicemi, obklopené středomořskou vegetací.
Pláž vstup na pláž je pro hosty celého letoviska Salinera zdarma, lehátka a slunečníky za poplatek.

Popis stravování

snídaně a večeře formou bufetu

Popis ubytování

Pokoje Superior: mají balkon, klimatizaci, koupelnu se sprchou a toaletní potřeby WC, TV, mini bar.



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.