Mind Hotel Slovenija - LifeClass Hotels and Spa

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Pobyty u moře, Portorož
Ubytování Mind Hotel Slovenija - LifeClass Hotels and Spa
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 15 885 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníPětihvězdičkový Mind Hotel Slovenija je jeden z nejlépe hodnocených hotelů v Portoroži a je součástí resortu LifeClasss Hotely, který se nachází přímo na pobřeží slovinského letoviska Portorož.
Hotel je 800 let starý a jsou zachovány tradice pěstování soli v jeho designu. Převládající barvy ze solných pánví: modrá, pískově béžová a bílá.
Exkluzivní ubytování zaujme jedinečným výhledem na moře a moderním wellness centrem o rozloze 10 000 m2. Zde na své hosty čeká vnitřní a venkovní bazén, sauna, saunový svět LifeClass a bazény s termální a mořskou vodou.
V neposlední řadě existuje vnitřní propojení vedoucí do sedmi center s nejkomplexnější lékařskou a wellness nabídkou v Evropě.
Hotel byl kompletně zrekonstruován v roce 2016 a zahrnuje 144 pokojů, z toho 128 pokojů (dvoulůžkové a rodinné) a 16 apartmá.
Pokoje mají balkon a jsou s výhledem buď na moře nebo do parku. 
Vybavení pokoje: klimatizace, LCD TV, rádio, telefon, minibar, trezor, bezdrátové připojení k internetu zdarma,Vybaveníbazén venkovní mořská voda, bazén vnitřní mořská voda, kavárna, konferenční místnost, kosmetický salón, léčebné procedury, lobby-aperitiv bar, masážní salón, restaurace á la carte, sauna, Spa, terasa, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSportfitness studioSport v okolícyklistika, hřiště fotbalové, hřiště na košíkovou, hřiště na volejbal, minigolf, plážový volejbal, stolní tenis, tenisové dvorce, turistika, vodní sporty

Popis lokality ubytování

do 250 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.