Piran - Strunjan, Salinera

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Pobřeží a kras, Piran
Ubytování Hotel Salinera
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 6 250 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Hotel s wellness, bazény a bioenergetickým parkem se nachází v letovisku Strunjan v obci Piran. Je obklopen borovicemi a bujnou středomořskou vegetací. Skládá se ze dvou částí: starší a novější z roku 2006.
Část obce Strunjan je chráněna od roku 1990, kdy byla vyhlášená přírodní rezervací. Přírodní park je nejdelším přírodním pobřežím v Terstském zálivu.

Vybavení: recepce, restaurace, lobby bar, směnárna, výtah, vnitřní a venkovní bazény s mořskou vodou, wellness centrum Syra (kosmetické procedury, masáže), dětský koutek pod dohledem zábavného personálu, půjčovna kol.
Venkovní bazén se skládá z velkého bazénu a malého dětského. Krytý bazén – dva menší bazény a dětský (v letních měsících uzavřeny). Součástí komplexu jsou sauny, bazén se studenou vodou, relax místnost s lehátky.
Hotel získal certifikát: „Hotel přátelský k cyklistům.“

V místě: cyklistika, golf, Nordic Walking, tenis, volejbal, vodní sporty.
Pláž: cca 150m, mezi borovicemi a je obklopena středomořskou vegetací, kde se nachází 12 energetických bodů (jsou nedílnou součástí parku, mají pozitivní dopad na duševní a fyzickou pohodu). Plážová lehátka a slunečníky (za poplatek).

Parkování zdarma u hotelu.

UPOZORNĚNÍ:
V případě odstoupení od smlouvy v hlavní sezóně 15.6. - 15.9. je stornopoplatek 14 - 1 den před příjezdem 100 % objednaných služeb.

Příjezd a odjezd
Příjezd (check-in): od 15:00 hod
Odjezd (check-out): do 10:00 hod

Popis stravování

Snídaně formou bufetu, večeře menu. možnost dokoupení obědů.

Popis ubytování

2lůžkové pokoje Standard*** s možností 1 přistýlky pro dítě do 10 let – pokoj s kobercem, koupelnou se sprchou a WC, TV, telefonem, možností budící služby, Wi-fi zdarma.
2lůžkové pokoje Superior**** s možností 1 přistýlky – pokoj s parkety, koupelnou se sprchou a WC, TV, telefonem, možností budící služby, klimatizací, minibarem, balkonem, Wi-fi zdarma, některé s výhledem na moře (za příplatek).
Suite**** - rodinný pokoj pro 2 dospělé osoba a 2 děti do 12 let, s koupelnou se sprchou a WC, TV, telefonem, možností budící služby, klimatizací, minibarem, balkonem, Wi-fi zdarma.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.