Portorož, Vile Park - 8 denní pobyt

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Pobřeží a kras, Portorož
Název ubytování Vile Park
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 11 650 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

FIRST ceny platí do 31.3. nebo do vyprodání. Až 2 děti zdarma v doprovodu 2 platících osob.

Hotelový komplex se nachází přímo u moře vedle vodního parku Laguna, centrum města cca 20 min chůze - velké množství barů, kaváren či restaurací a noční život. Poloha - mezi Portoroží a přístavem Piran. Cca 100 m od hotelu betonová a travnaté plochy na slunění.

Vybavení a služby: restaurace, kavárna, pizzerie, bar, zimní zahrada, dětské hřiště, kasino, parkoviště, podzemní garáže, pošta, bankomat, WiFi zdarma. Hotelovým hostům je k dispozici vodní park Laguna Bernardin – 3000 m2 velký, 1000 m2 vodní plochy, 3 vyhřívané bazény s mořskou vodou, dětské bazény s klouzačkami, vířivky, pool bar, 2 terasy s lehátky a slunečníky. Animační programy (červenec, srpen). Pro děti dětské hřiště, bazény se skluzavkami.
Služby za poplatek: wellness, masáže, kosmetický salon, aromaterapie, sauna, solárium, tenisové kurty, vodní centrum s protiproudy, vodními lyžemi a potápěčskou školou, lehátka a slunečníky za poplatek na pláži i ve vodním parku, vodní sporty, stolní tenis, fitness.

Vodní park Laguna Bernardin v Portoroži je největší bazénový komplex s vyhřívanou mořskou vodou na slovinském pobřeží. Část více než 1.000 m2 vodního povrchu v hotelovém komplexu St. Bernardin je určena pro hosty, kteří chtějí relaxovat a užívat si klid a druhá část je určena pro vodní zábavu.

Domácí zvířata nejsou povolena v restauraci a na pláži.

Check-in cca od 15.00 hod.
Check-out do 10.00 hod.

Popis stravování

Snídaně a večeře formou bufetu, strava se podává v hotelu Histrion. Možnost dokoupení obědů.

Popis ubytování

Hotelový komplex tvoří 5 budov s celkovým počtem 195 pokojů kategorie Standard a Prémium - Vila Orada, Vila Galeja, Vila Galeb, Vila Nimfa a apartmány Vila Barka nabízející svůj komfort, ke kterému patří i soukromá pláž.
2lůžkové pokoje, některé s balkonem a možností přistýlky jsou vybavené TV-SAT, telefonem, koupelnou s WC a fénem; rodinné jednopokojové Prémium a dvoupokojové či propojené pokoje (nebo vedle sebe), Studia 2+3.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.