Salinera Resort - Salinera hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Pobyty u moře, Strunjan
Ubytování Salinera Resort - Salinera hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 14 061 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníResort Salinera se nachází v zalesněném zálivu na okraji malé obce Strunjan v blízkosti přírodní rezervace Strunjan. Město Izola je vzdáleno cca 6 km, Portorož cca 5 km. Resort se skládá z hotelu Salinera, apartmánů Salinera a vily Maia (není v nabídce).
Hotel Salinera je umístěn v přírodním parku středomořské vegetace. Pokoje v hotelu jsou jednolůžkové, dvoulůžkové s možností přistýlky typu Standard a Superior. Pokoje Standard*** mají SAT/TV, koupelnu, vysoušeč vlasů, WI-FI. Pokoje Superior**** mají SAT/TV, minibar, koupelnu, vysoušeč vlasů, WI-FI, klimatizaci, balkon do parku nebo na mořskou stranu. 
Hosté mají k dispozici recepci, restauraci, aperitiv bar, bar na pláži, wellness centrum Syra, vnitřní bazén, venkovní bazén pro dospělé a děti, hernu pro děti, dětské hřiště, parkoviště. 
V sezoně hotel zajišťuje animace pro děti. 
Pláž je travnatá, betonová, kamenitá, vzdálena cca 100 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Resort SalVybaveníaperitiv bar, bar na pláži, bazén venkovní, bazén vnitřní, dětská herna, dětské hřiště, parkování, recepce centrální, restaurace, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro dětiSport v okolíturistika

Popis lokality ubytování

do 150 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.