Salinera Resort - Salinera Premium apartmány

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Pobyty u moře, Strunjan
Ubytování Salinera Resort - Salinera Premium apartmány
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 5 463 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníResort Salinera se nachází v zalesněném zálivu na okraji malé obce Strunjan v blízkosti přírodní rezervace Strunjan. Město Izola je vzdáleno cca 6 km, Portorož cca 5 km. Komplex se skládá z hotelu Salinera, apartmánů Salinera a vily Maia (nejsou v nabídce).
Apartmány Salinera pro 2-6 osob jsou umístěné v mírném zalesněném kopci a nabízejí výhled na záliv Strunjan. Apartmány byly v roce 2022 kompletně renovované.
Studiové apartmány se skládají z obývacího pokoje, kuchyňského koutu, koupelny se sprchou, terasy nebo balkonu. Velikost bytu: 28 m2 Rozměr postele: 1 x dvoulůžko 160 x 200 cm + rozkládací pohovka pro 2 osoby.
Apartmán je vybaven indukčním sporákem, mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazákem, myčkou nádobí, nádobím a talíři pro 4 osoby, kávovarem Dolce Gusto, bojlerem, klimatizací pro všechny prostory, elektrickým radiátorem v koupelně, LED TV, vysoušečem vlasů, ložním prádlem a utěrkami.
Prémiové apartmány jsou vybaveny indukčním sporákem, mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazáVybaveníaperitiv bar, bar na pláži, bazén venkovní, bazén vnitřní, dětská herna, dětské hřiště, lehátka na pláži - za poplatek, restaurace á la carte, slunečníky na pláži za poplatek, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro dětiSport v okolíturistika

Popis lokality ubytování

do 200 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.