San Simon Resort - San Simon depandance (Palma, Korala, Perla)

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Pobyty u moře, Izola
Ubytování San Simon Resort - San Simon depandance
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 12 320 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníDepandance San Simon se nacházejí v hotelovém resortu San Simon ve městě Izola, centrum města je vzdáleno cca 1 km. Portorož je vzdálena cca 8 km, Koper cca 7 km. 
Resort se skládá ze dvou hotelů Mirta**** a Haliaetum**** a několika dependancí Palma***, Korala***, Perla*** a rekonstruovaná Sirena – pokoje superior**** (jiná šňůra zájezdů).
Recepce dependancí je v hotelu Haliaetum a Mirta. Tam mají hosté k dispozici recepci (24 hod.), dále restauraci, bar na pláži, lobby bar, hotelový trezor na recepci, konferenční místnost, velkou zahradu s dětským hřištěm, animační programy pro děti na pláži (pouze červenec a srpen), úschovnu jízdních kol, vyhrazené parkoviště, bankomat, Wi-Fi připojení k internetu, půjčovnu aut.
Dependance se nacházejí v zeleném parku, přímo u moře. Jsou velmi oblíbené u rodin pro svou výbornou, klidnou polohu a ubytováním s širokým výběrem rodinných pokojů. Je zde velká pláž se skluzavkami a zábavnými animacemi.
Vnitřní vybavení: Wellness & SVybaveníaperitiv bar, bazén vnitřní, café bar, dětské hřiště, lehátka na pláži - za poplatek, recepce centrální, restaurace á la carte, slunečníky na pláži za poplatek, tobogán, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisuSportfitness studioSport v okolíanimace pro děti, animace pro dospělé, hřiště pro míčové hry, minigolf, plážový volejbal, půjčovna lodiček, tenisové dvorce, trampolína

Popis lokality ubytování

do 200 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.