St. Bernardin Resort - Vile Park Premium hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Pobyty u moře, Portorož
Název ubytování St. Bernardin Resort - Vile Park Premium hotel
Typ ubytování Vila
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 19 301 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníHotel Vile Park se nachází v hotelovém resortu St.Bernardin, který leží mezi městy Piran a Portorož. Portorož je vzdálena cca 1,5 km, Piran cca 2 km. 
Hotelový komplex je tvořen čtyřmi pavilony vila Galeb, vila Galeja, vila Orada a vila Nimfa. Pavilony jsou propojené ulicí, kde jsou obchůdky, restaurace a bary. 
Nově jsou renovované klimatizované jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje typu Premium, 
některé s možností přistýlky. Pokoj typu 2+2 se skládá z dvoulůžkové ložnice se 2 přistýlkami pro děti do 12 let (může být patrová postel). Typ 2+2 Connecting jsou dva propojené dvoulůžkové pokoje.
Typ 2+3 Studio jsou prostornější dvoulůžkové pokoje se 3 přistýlkami pro děti do 12 let. Pokoje vždy se sprchou a WC, SAT TV, minibarem, trezorem, WI-FI zdarma, telefonem, fénem. Tento typ pokojů je přednostně obsazován min. 3 osobami, je určen pro rodiny, nikoli pro páry.
Hosté mají k dispozici recepci, restauraci, obchody se suvenýry, dětské hřiště, venkovní bazén pro dospělé i dVybaveníaquapark, bazén venkovní, dětské hřiště, lehátka na pláži - za poplatek, parkování, prodejna se suvenýry, recepce centrální, restaurace á la carte, slunečníky na pláži za poplatek, WI-FI k dispozici dle popisuSportanimace pro děti

Popis lokality ubytování

do 100 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.