Terme Dobrna - Boutique hotel Dobrna

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Vnitrozemí, Dobrna
Ubytování Terme Dobrna - Boutique hotel Dobrna
Druh zájezdu Pobytové, relaxační
Cena za osobu celkem od 16 825 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníTerme Dobrna je moderní a dynamické lázeňské a turistické centrum. Lázně v sobě spojují jak přírodní vlastnosti, tak moderní lékařskou vědu, což je řadí na samý vrchol slovinského cestovního ruchu.
Budova postavená v roce 1862 po desetiletí hostila významné pány, kteří do dobrnských lázní přijížděli z daleka. Své brány znovu otevřel v roce 2020, zrenovován jako Boutique hotel Dobrna, který nabízí komfortní pobyt v exkluzivních pokojích Superior, Deluxe a Premium.
Pro hosty Boutique Hotelu Dobrna je k dispozici snídaňová místnost, Boutique bar s širokou nabídkou jídel a bezplatné parkoviště v blízkosti hotelu. Hosté mají možnost podávání snídaní na pokoj.
V klidném a příjemném prostředí Boutique baru lze po výborné snídani pořádat menší obchodní jednání a semináře.
Hotelová recepce, restaurace Kamin, kavárna Vita, wellness s bazény a saunami a lékařské centrum se nachází v nedalekém hotelu Vita (vzdáleném 150 m), kde je i masážní a kosmetické centrum La Vita s širokým výběrem masážíVybavenílobby-aperitiv bar, parkování, Spa, WI-FI k dispozici dle popisuSport v okolícyklistika, tenisové dvorce, turistika

Popis lokality ubytování

vnitrozemí



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.