Terme Dobrna - Švicarija hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Vnitrozemí, Dobrna
Ubytování Terme Dobrna - Švicarija hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 15 857 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníTerme Dobrna je moderní a dynamické lázeňské a turistické centrum. Lázně v sobě spojují jak přírodní vlastnosti, tak moderní lékařskou vědu, což je řadí na samý vrchol slovinského cestovního ruchu.
Hotel Švicarija (Švýcarsko) – Motto: Odevzdejte se duchu nostalgie.
Poslední velká reprezentativní budova, která byla postavena ve zlatém věku lázeňského rozmachu v roce 1872, byla pojmenována Schweizerhof – Švýcarsko, podle svých tehdejších charakteristických znaků. Byl jedním z nejkrásnějších v Rakousko-Uhersku a chloubou Štýrska. Renovovaný a v novém vzhledu otevřel své brány v březnu 2023. Nyní má ve třech podlažích celkem 43 moderních pokojů. Hotel je vybaven výtahem, který jezdí do druhého patra a odtud vedou schody do třetího patra. Hostům je k dispozici i bezplatné WI-FI.
Moderní pokoje disponují koupelnou (WC, sprcha), fénem, klimatizací/topením, podlahovým vytápěním v koupelně a předsíni, TV, minibarem, trezorem a rychlovarnou konvicí.
Součástí hotelu je také recepcVybavenídobíjecí stanice elektroaut, kavárna, konferenční místnost, parkování, recepce, restaurace, sauna, Spa, výtah, WI-FI k dispozici dle popisuSportfitness studioSport v okolícyklistika, tenisové dvorce, turistika

Popis lokality ubytování

vnitrozemí



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.