Terme Krka - Svoboda hotel - polopenze

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Pobyty u moře, Strunjan
Ubytování Terme Krka - Svoboda hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 21 852 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníTalaso Strunjan leží přímo u moře, uprostřed borovic krajinného parku Strunjan. Středisko je jen něco málo přes hodinu jízdy od Lublaně. Blízká letiště zahrnují Terst, Lublaň, Benátky a Rijeku. 
Vyhlášené slovinské lázně a thalassoterapeutické centrum se nacházejí v chráněném krajinném parku na slovinském pobřeží. S až 2 300 hodinami slunečního svitu za rok nabízí Talaso Strunjan četné možnosti jak pro odpočinkovou, tak aktivní dovolenou a samozřejmě si tu užijete blahodárné účinky vody Středozemního moře, podnebí, bahna a soli. Parkování je pro hosty resortu zdarma.
Osvoboďte se od monotónnosti a starostí každodenního života a užijte si odpočinek v hotelu Svoboda. Čekají na vás pohodlné pokoje a suity v kombinaci s rozsáhlou zdravotní a wellness nabídkou Talaso Strunjan. Hotel nabízí ubytování v klimatizovaných jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích a suitech. Všechny jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou, satelitní TV, rádiem, telefonem, minibarem. Všechny poVybaveníaperitiv bar, bazén venkovní, dobíjecí stanice elektroaut, parkování, prodejna se suvenýry, restaurace, sauna, večerní hudba, WI-FI k dispozici dle popisuSportaqua aerobic, fitness studio, nordic walkingSport v okolícyklistika, hřiště pro míčové hry, turistika

Popis lokality ubytování

do 400 m od moře



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.