Terme Ptuj - Primus Grand hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Vnitrozemí, Ptuj
Ubytování Terme Ptuj - Primus Grand hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 17 404 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníPtuj je nejstarší město ve Slovinsku zasazené mezi malebné vinařské kopce a řeku Drávu.
Hotelový resort termálních lázní Terme Ptuj nabízí ubytování v moderním Grand Hotelu Primus, který byl pojmenován po slavném římském generálovi Marku Antoniu Primusovi a v bungalovech Terme Ptuj. Oba typy ubytování zahrnují vstup do termálního parku.
Grand Hotel Primus nabízí ubytování v komfortních pokojích a relax v rozlehlém lázeňském centru s bazény, saunovým světem a restauracemi.
Hosté mohou využívat termální bazény v bazénovém komplexu Vespasianus, hotelové wellness centrum Augusta, hotelový svět saun Flavia s finskou a extrémní finskou saunou, ledovou jeskyní, tureckou aromaterapeutickou saunou, bahenní a solnou saunou, rovněž tak vstupy do bazénů a saun Thermal Park.
Prameny v Terme Ptuj přinášejí blahodárnou přírodní termální vodu o teplotě 56 ⁰C z hloubky 1100 metrů. Teplá termální voda je svým složením jemná, ale silná, pokud jde o povzbuzení organismu. Je zvláště prospěšnáVybaveníaperitiv bar, bazén dětský, bazén venkovní, bazén vnitřní, léčebné procedury, restaurace, restaurace á la carte, sauna, tobogán, wellness centrumSportfitness studio, nordic walkingSport v okolígolf



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.