Terme Radenci - Radin hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Vnitrozemí, Radenci
Ubytování Terme Radenci - Radin hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 13 481 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníKdyž se ve Slovinsku řekne Radenci, každému se vybaví město na severovýchodní straně blízko hranic Rakouska a Maďarska, ze kterého pochází značka minerální vody Radenska. Tato oblast je také známá i svými vinicemi. Místní minerálka Radenska s blahodárnými účinky pro zdraví je známá již od roku 1833.
Lázně se vyznačují léčivou sílou minerální vody, která je bohatá na oxid uhličitý a vytéká ze tří pramenů.
Lázně disponují minerální vodou, bahnem s léčebnými účinky, termální vodou a neskutečně čistým vzduchem. Pitím radenské minerální vody předejdete metabolickému onemocnění, problémům s močovými cestami a játry. Pokud máte problém s krevním oběhem nebo se srdíčkem, doporučíme místní koupele.
Terme Radenci jsou oblíbené nejen pro léčebné pobyty, ale i pro wellness s preventivními programy proti různým onemocněním. Pro pacienty, jenž prodělali infarkt, kardiovaskulární operace, anginu pectoris, mozkovou mrtvici nebo mají problémy s osteoporózou dolních končetin a problémy s krevních oběVybaveníbazén dětský, bazén venkovní, bazén vnitřní, léčebné procedury, masážní salón, minerální prameny, parkování, sauna, solárium, Spa, wellness centrum, WI-FI k dispozici dle popisu



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.