Triglav apartmány

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Slovinsko, Vnitrozemí, Bohinj
Ubytování Triglav apartmány
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 14 788 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

UbytováníAparthotel Triglav nabízí 27 moderně zařízených apartmánových pokojů, od menších studií až po apartmány. Toto jedinečné místo nabízí nezapomenutelné výhledy na jezero a okolní hory. 
Aparthotel Triglav se nachází v idylické vesnici Stara Fužina u jezera Bohinj. Okolí a výhled na jezero Bohinj jsou nádherné a kouzelné ve všech ročních obdobích. Hostům je k dispozici restaurace a prostorná terasa. 
Pokoje jsou pohodlné, nově zařízené a svěží, pokoje s výhledem na jezero nebo na hory nabízejí úchvatný výhled a možnost relaxovat na balkoně. Všechny pokoje mají balkon, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a veškerým potřebným kuchyňským náčiním, pohovku, LCD TV, ručníky, povlečení a koupelnu se sprchou. V Aparthotelu Triglav také nabízíme bezplatné WIFI, parkování zdarma a snídani s výhledem na jezero.
POKOJE
1/2 malé studio s balkonem - velká manželská postel nebo 2 samostatné postele; pro max. 2 osoby
1/3 velké studio s balkonem - 1 manželská postel nebo 2 samostatné postVybavenímasážní salón, parkování, restaurace, sauna, terasa, WI-FI k dispozici dle popisuSport v okolícyklistika, lyžování, turistika

Popis lokality ubytování

vnitrozemí



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.