Andalusie - pobytový zájezd

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Španělsko, Andalusie
Ubytování Hotel Best Sabinal
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem za 21 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Španělskou Andalusii možná znáte jako region s bohatou historií, kouzelnými městy jako Sevilla a Granada, slavnými památkami a bílými vesničkami. Možná jste již také slyšeli, že je kolébkou vášnivého flamenca. To vše je samozřejmě pravda.
Nicméně, máme pro vás ještě jedno tajemství: v Andalusii najdete i jedinečnou přírodu a úžasné pláže, kde si můžete užít osvěžující koupání v průzračně modrém moři. Pojeďte s námi letos na pobytovou dovolenou plnou podmanivé andaluské atmosféry i vy!

Popis ubytování

Oblíbený čtyřhvězdičkový hotel Best Sabinal se nachází v příjemné části města Roquetas del Mar ve slunné Andalusii, na pobřeží Costa de Almería. Od jedné z nejoblíbenějších pláží v okolí je oddělen pouze promenádou, která je jako stvořená pro procházky po okolí i delší výlety do centra Roquetas del Mar a dále. V okolí naleznete mnoho nákupních možností, restaurací i barů. Centrum Roquetas del Mar je vzdáleno 5 kilometrů od hotelu. Letiště v Murcii pak 220 kilometrů.

Program zájezdu

Andalusie - sázka na jistotu

Andalusie patří mezi nejoblíbenější turistické destinace ve Španělsku. Její jméno pochází z arabského „Al Andalus“, jak byla ve středověku označována část Pyrenejského poloostrova pod arabskou nadvládou. Díky tomu se v Andalusii zachovalo množství dechberoucích maurských památek v čele s velkolepou Alhambrou v Granadě, Mezquitou v Córdobě či pevností Alcázar v Seville a Alcazabou v Almeríi. Dalším andaluským skvostem jsou četné bílé vesničky plné květin a nemůžeme vynechat ani výbornou gastronomii, vášnivé flamenco a překrásné pláže. Právě koupání v čistém moři dělají z dovolené v Andalusii jedinečný zážitek. Jsou tu nekonečné písečné pláže i malé romantické zátoky lemované skalami. Jedny z nejkrásnějších pláží pak najdete v přírodní rezervaci Cabo de Gata (UNESCO), na pobřeží Costa del Almería, Costa de la Luz a v okolí měst Marbella nebo Nerja.

Za nekonečnými plážemi pobřeží Costa de Almería

Klidná přímořská letoviska na pobřeží Středozemního moře i poklidné rybářské vesničky téměř nedotčené cestovním ruchem – takové je pobřeží Andalusie nazývané Costa de Almería. Svými klimatickými podmínkami i tisíci hodin slunečního svitu láká své návštěvníky zejména na typickou andaluskou atmosféru, překrásné pláže a průzračné moře. Čekají tu na vás i maurské památky, jediná evropská poušť Tabernas nebo úchvatná přírodní rezervace Cabo de Gata. Název Costa de Almería pochází z arabštiny a znamená „zrcadlo moře„. Hledáte-li tedy pohodu a klid, zatoulejte se k tomuto, pro Čechy dosud málo objevenému, pobřeží Andalusie. Náš hotel leží u dlouhé pláže v klidnější části největšího plážového letoviska Roquetas de Mar, které se nachází nedaleko města Almería. Co si pro svou zaslouženou dovolenou více přát!



Tipy na výlet v okolí

   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.