Cvičení pro zdravá záda na Mar Menor

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Španělsko, Murcie
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Aktivní
Cena za osobu celkem od 20 490 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Nyní si ji můžete vychutnat zcela jinak – na našem aktivním zájezdu se cvičením pro zdravá záda. Svoji dovolenou si můžete zpestřit i bahenními procedurami pro vaše zdraví, báječným koupáním ve dvou mořích a spoustou fakultativních výletů.
 

Program zájezdu

CVIČENÍ, MOŘE, POHODA

Už po staletí je cvičení a zdravému pohybu přisuzován pozitivní vliv na lidský organismus. Dnešní sedavý způsob života našemu zdraví rozhodně neprospívá, což většinou nejdříve poznáme tak, že nás začnou bolet záda. I tady je důležité najít si na pravidelný pohyb v uspěchaném světě čas. A kde jinde si zacvičíte lépe, než na sluncem zalité písečné pláži za doprovodu šumění moře? Každý den vás čeká dopolední a podvečerní lekce cvičení, které probíhají v příjemném tempu tak, aby mu fyzicky stačili všichni členové skupiny.

VAŠE PRAVIDELNÉ LEKCE

Během celého týdne se budete zaměřovat na protažení těla a postupné rozcvičování zatuhlých a bolavých míst. Pomocí posilovacích a balančních cviků postupně obnovíte správné držení těla a páteře, které samo o sobě řeší mnoho bolestí zad. Naše zkušená instruktorka vás cvičením bezpečně provede a vysvětlí vám, které cviky a skupiny svalů je nutné pro zdravá záda procvičovat a pečovat o ně.

Vliv cvičení na lidský organismus

Již nejeden vědecký výzkum potvrdil blahodárné účinky fyzické aktivity na lidský organismus i ve zralém věku. Vyjmenujme si alespoň ty nejpodstatnější výhody: Cvičení posiluje svaly – pevné svaly zajišťují správné držení těla a tím se výrazně ulevuje celému pohybovému aparátu od bolestivých obtíží. Navíc je pravidelná fyzická aktivita prevencí vzniku osteoporózy. Cvičení podporuje zdravý oběhový systém – lepší činnost srdce a krevního oběhu, optimální hodnoty krevního tlaku i cholesterolu jsou dalšími benefity pravidelného pohybu. Cvičení udržuje dobrou kondici – díky pravidelnému pohybu můžeme docílit zdravé tělesné hmotnosti a vynikající formy až do vysokého věku. Cvičení zlepšuje psychickou odolnost – sportování na čerstvém vzduchu je jako balzám na nervy. Posiluje psychiku, zlepšuje spánek, odbourává stres a pomáhá zklidnit emoce.

POZNÁMKA

Doporučujeme si vzít s sebou pohodlné a prodyšné oblečení na cvičení (šortky, legíny, tričko, nátělník a mikinu na relaxaci), podložku na cvičení, lahev na vodu, ručník a míč overball o průměru 20 – 26 cm. Změna hotelu vyhrazena.



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.