Hotel Fuerteventura Princess

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Španělsko, Fuerteventura, Morro Jable
Ubytování Hotel Fuerteventura Princess
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 24 490 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1pláž v blízkosti hoteluVýhody nabídky 2zrenovované pokoje Výhody nabídky 3několik bazénů v areáluVýhody nabídky 4wellness pouze pro dospěléVýhody nabídky 5WiFi zdarmaStřediskoMorro JablePolohaHotel se nachází v mírném kopci u Playa Esquinzo, cca 500 m od supermarketu, cca 7 km od centra Morro Jable s obchody a bary; cca 77 km od letiště v Puerto del Rosario; autobusová zastávka cca 500 m od hotelu (Morro Jable/Jandía).



 PlážVeřejná písčitá pláž Playa Esquinzo s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u areálu hotelu, přístup po cestě (rozdíly dle úrovně ubytování), lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 16 eur/den); dle sezóny zde mohou být silnější přílivy a odlivy.



 VybaveníHotelový komplex se skládá z hlavní budovy s recepcí a elegantní lobby a několika přilehlých budov s pokoji (bungalovy v zahradě). Hotel je vybaven několika výtahy, WiFi zdarma v lobby a ve  veřejných prostorech hotelu, internetový koutek za poplatek, hlavní restaurace, restaurace La Choza s občerstvením, několik barů včetně lobby baru, bar Club Sotavento (pouze pro osoby od 18 let). V areálu jsou 3 bazény (z toho 1 bazén v zimě vyhřívaný), dětský bazén, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma (osušky zdarma, 2x týdně výměna zdarma, jinak za poplatek); terasa s výhledem na oceán; u hotelu nehlídané parkoviště.UbytováníProstorné standardní dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek (pro jednu dospělou osobu nebo 2 děti do 13 let) jsou vybaveny telefonem, klimatizací, plně vybavenou koupelnou (vana se sprchou, WC, vysoušeč vlasů), SAT/TV, trezorem, varnou konvicí (set na přípravu kávy a čaje), miniledničkou a balkonem nebo terasou. Za příplatek pokoje s  výhledem na moře. Dětská postýlka pro děti do 2 let zdarma (nelze nad max. kapacitu pokoje).StravaAll inclusive formou bufetu, který mimo jiné zahrnuje snídaně (7.30-10.30), obědy (13.00-15.00), večeře (18.30-21.30), pozdní snídaně (9.30-11.00) a občerstvení (11.00-13.00, 15.00-18.00) v restauraci La Choza, vybrané nealkoholické a místní alkoholické nápoje během jídel a mezi jídly ve vyznačených barech (10.00-23.30); vyžadováno formální oblečení (pánové dlouhé kalhoty).



 Sport a zábavaNěkolikrát týdně animace pro děti i dospělé, večery s živou hudbou (program animací a jejich frekvence může být upravován), diskotéka, stolní tenis, plážový volejbal, miniklub (4-12 let), hřiště pro děti; za poplatek 3 tenisové kurty (půjčovna vybavení a osvětlení za příplatek), herna, kulečník; zdarma tělocvična/fitness; wellness centrum (vstup od 18 let), zdarma bazén, 2 vířivky, sauna, turecká lázeň; za příplatek balijské postele, ostatní procedury wellness (požadovaná rezervace předem).Cena zahrnuje* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků* transfery v cíli zájezdů* 7/14 noclehů - dle smlouvy o zájezdu* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu* služby česky mluvícího delegáta* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.Cena nezahrnuje případnou přepravu nadrozměrného sportovního vybavení v cílové destinaci (surf, jízdní kolo a další), nutno ověřit u svého tour-operátora. InformaceTento hotel není vhodný pro osoby s omezenou mobilitou kvůli členitosti areálu (v mírném kopci).



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.