Hotel Occidental Jandía Royal Level

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Španělsko, Fuerteventura
Ubytování Hotel Occidental Jandía Royal Level
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 27 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1pouze pro dospělé 18+Výhody nabídky 2komfortní pokoje DeluxeVýhody nabídky 3všechny pokoje s výhledem na mořeVýhody nabídky 4pestrá nabídka kuchyněVýhody nabídky 5WiFi zdarmaStřediskoMorro JablePolohaHotel se nachází v blízkosti pláže Jandía, cca 90 km od letiště, cca 2 km od centra se spoustou obchůdků a restaurací a asi 3,5 km od malebného městečka Morro Jable, nedaleko hotelu se nachází nákupní centrum.



 PlážVeřejná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 400 m od hotelu, lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.



 VybaveníV hotelovém komplexu se nachází 24 hod recepce, lobby, možnost internetového připojení přes WiFi zdarma v celém areálu, hlavní restaurace, snídaňový salónek, kavárna, dva bary a bar u bazénu, supermarket a další obchody. V areálu je venkovní bazén (v zimě vyhřívaný), menší udržovaná zahrada, vířivka, balijské postele (za poplatek). Možnost parkování zdarma pro hosty v garáži nebo na parkovišti u hotelu.



 UbytováníProstorné dvoulůžkové pokoje Deluxe jsou vybaveny stylovým nábytkem, vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), telefonem, klimatizací, SAT/TV, minibarem (doplnění za poplatek), set na přípravu kávy, trezorem (za poplatek) a balkonem nebo terasou s výhledem na moře.Za příplatek pokoje typu Suite s výhledem na moře až pro 3 osoby, jsou vybaveny stejně jako pokoje Deluxe, mají navíc oddělenou obývací část, set na přípravu kávy a čaje, minerální voda doplňovaná denně (bezplatně), hydromasážní vanu.StravaPolopenze bufetovým způsobem, možnost dokoupení all inclusive, který mj. nabízí snídaně, obědy a večeře, 1x tematická večeře (po předchozí rezervaci na místě a dle dostupnosti), snack (10:30 - 13:00 hodin a 15:00 - 18:00 hodin), nealkoholické a místní alkoholické nápoje v baru (10:30 - 18:00 hodin) a v sousedním hotelu Occidental Jandia Playa (10:30 -  23:00 hodin).



 Sport a zábavaDenní a večerní animační program. Hosté mohou také využívat veškeré zázemí sousedního hotelu Occidental Jandía Playa včetně několika venkovních bazénů, vyhřívaných bazénů a wellness centra s nabídkou masáží (za poplatek), saunou a posilovnou.Cena zahrnuje* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků * transfery v cíli zájezdů* 7/14 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby česky mluvícího delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.



Tipy na výlet v okolí

Tip z okolí
Nejlepší evropské pláže pro rok 2012 Průzračná voda, pozvolný vstup do moře, jemný písek či barevné oblázky, to vše hodnotili turisté při letošní dovolené na cestovatelském portálu Tripadrvisor.com. Pokud váháte, kam se koncem léta nebo příští rok podívat, můžete se inspirovat ověřenými nejlepšími plážemi Evropy. Do první desítky se dostaly hlavně pláže v Turecku a Španělsku.... Novinky.cz

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.