R2 Maryvent Beach Apartment

*** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Španělsko, Fuerteventura, Costa Calma
Název ubytování R2 Maryvent Beach Apartment
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 19 490 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1ubytování v soukromí Výhody nabídky 2prostorné apartmányVýhody nabídky 3přímo u pláže Výhody nabídky 4klidné střediskoStřediskoCosta Calma PolohaApartmánový komplex budov se nachází ve známém středisku Costa Calma s množstvím obchodů, barů a restaurací; cca 1,8 km od nejznámější pláže Sotavento; cca 66 km od mezinárodního letiště Fuertevntura.



 PlážDlouhá veřejná písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu, přístup po cestě.Slunečníky a lehátka za poplatek (cca 13 EUR / den).Možnost zapůjčení plážových ručníků na recepci (nutná záloha).VybaveníApartmánový komplex nabízí menší recepci, příjemnou zahradu, saunu za poplatek (info recepce), veřejné parkoviště, půjčovnu jízdních kol.WiFi v areálu za poplatek.UbytováníDvoulůžkové apartmány (AP3) s možností přistýlky a s vlastním příslušenstvím (sprchový kout, fén, ručníky) mají oddělenou ložnici a kuchyňský kout. Pokoje jsou vybavené SAT/TV, trezorem (za poplatek), balkonem nebo terasou. Součástí vybavení kuchyně je mikrovlnná trouba, lednice, varná deska, rychlovarná konvice a kávovar. Za příplatek apartmán s výhledem na moře (AP3 SV). Za příplatek jsou možné prostornější apartmány až pro 4 osoby (AP4) se dvěma ložnicemi, který je vybaven stejně jako apartmány s jednou ložnicí.StravaBez stravy, možnost dokoupení snídaně.



 Sport a zábavaMožnost vodních sportů na pláži.Recepce zajištuje pronájem auta a jízdních kol (za poplatek).V objektu se nachází sauna.Cena zahrnuje* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků * transfery v cíli zájezdů* 7/14 noclehů * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby česky mluvícího delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.Cena nezahrnuje případnou přepravu nadrozměrného sportovního vybavení v cílové destinaci (surf, jízdní kolo a další), nutno ověřit u svého tour-operátora. 



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.