Emiráty nejen pro děti, svět úžasných atrakcí, s pobytem u moře

Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Spojené arabské emiráty, Ras Al-Khaimah
Název ubytování Emiráty nejen pro děti, svět úžasných atrakcí, s pobytem u m
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 39 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

TRASA ZÁJEZDU: Ras Al Khaimah • Dubaj • Burj Khalifa  • Green Planet • Aquaventure • Abu Dhabí • Sheikh Zayed • Warner Brothers • Seaworld •
 DEN: Odlet z Prahy do Ras Al Khaimah. Po příletu transfer do hotelu v Dubaji.
 DEN: Půldenní okruh Dubají, který začíná zastávkou na fotografování impozantního hotelu Burj Al Arab a u mešity Jumeirah Mosque. Následuje prohlídka čtvrti Bastakiya a muzea v pevnosti Al Fahidi Fort. Přejezd lodním taxi „abra“ na druhý břeh zálivu Creek, návštěva trhu se zlatem a s kořením. Návštěva vyhlídkové terasy nejvyššího mrakodrapu světa Burj Khalifa (vstup zahrnut v ceně). Žádný mrakodrap světa není vyšší, žádná budova v novodobé historii nevyvolala tolik zvědavosti a spekulací. V současné době se tyčí do výšky 828 m s více než 160 patry. Budovu navštívíte na úrovni 124. patra s panoramatickým výhledem z tohoto moderního architektonického a inženýrského zázraku 21. století. Poté se přesunete do výšky 555 m, kde se ve 148. patře nachází Burj Khalifa Sky Lounge, otevřený v r. 2014. Tento nejvýše položený vyhlídkový salónek na světě je již v Guinessově knize rekordů. Lehké občerstvení. Návrat do hotelu. V pozdním odpoledni odjezd terénními jeepy do pouště (bez průvodce). V beduínském táboře projížďka na velbloudech, ukázka břišního tance, možnost vyzkoušet vodní dýmku. Po západu slunce tradiční arabská večeře barbeque.
 DEN: Celodenní výlet do Green Planet (s průvodcem) a Aquaventure water park (bez průvodce). Tento den bude věnovaný dvěma vyhlášeným rodinným atrakcím SAE. Green Planet je nově otevřená botanická zahrada. A co vás tak čeká? Zahrada je navržena jako samostatný ekosystém v kouzelném světě tropického lesa s více než 3000 druhy živočichů a rostlin. Tomu všemu dominuje 25 m vysoký strom, který je jediným nejvyšším stromem vypěstovaným mimo přírodu v uměle vytvořeném prostředí. Nachází se zde i City Walk s mnoha obchody a restauracemi. Vodní park Atlantis Aquaventure je nejlepší akvapark široko daleko. Nespočet atrakcí na ploše 22 hektarů, více než 100 skluzavek a tobogánů. Úroveň skluzavek je různá, od těch pro nejmenší děti až po ďáblův chřtán, tedy prudký pád z vrcholku vysoké pyramidy, zakončený průjezdem skrz akvárium ve skleněném tunelu mezi obrovskými žraloky a rejnoky. Pro ty, kteří chtějí dostat svůj adrenalin na maximum, je v akvaparku nejdelší skluzavka volným pádem v regionu. Dál můžete navštívit Ztracené komnaty, které jsou domovem 65 tisíc mořských živočichů, převážně žraloků, rejnoků, piraní, mořských koníků a dalších exotických tvorů. Nechte se unášet na pohádkové vlně a relaxujte při pohledu do nekonečných vod akvárií s mnoha rybami všech druhů.
DEN: Celodenní výlet do Abu Dhabí. Okružní jízda městem, prohlídka známé Sheikh Zayed mešity. Poté pokračování do Qasr Al Watan, prezidentského paláce v Abu Dhabi, který je od roku 2019 otevřený pro veřejnost. Dál bude den věnovaný největším atrakcím v Abu Dhabi – Warner Bros.World a Seaworld. Warner Bros. World patří mezi největší zábavní parky světa a nachází se na ostrově Yas. Najdete zde všechny oblíbené postavy a příběhy bratrů Warnerových. Skvělý program pro rodinu. Park je rozdělen do šesti tematických částí: Warner Bros, Plaza, Gotham City, Metropolis, Cartoon Junction, Bedrock a Dynamite Gulch, které vytvářejí jedinečný zážitek pro návštěvníky. Očekávejte opravdu všechny od Batmana a Supermana po Scooby-Doo. Celkem 29 nejmodernějších a interaktivních atrakcí pro celé rodiny. Součástí areálu jsou i restaurace a kavárny, řada lákavých obchůdků se zbořím a suvenýry k zakoupení. SeaWorld je první zábavní park mořského světa v regionu. Je rozdělen do osmi říší, které vás provedou cestou kolem světa přes severní a jižní pól až do tropů. Čeká vás přes sto prezentací a interakcí se zvířaty a dozvíte se vše o světě oceánu, který nás všechny spojuje. SeaWorld představuje více než 35 interaktivních zážitků i představení, a vše doplňuje sedmnáct možností stravování a třináct prodejen se suvenýry.
DEN: Transfer do oblasti Ras al Khaimah, ubytování v hotelu **** all inclusive.
DEN: Den volna na pláži.
DEN: Den volna na pláži.
DEN: Volno do transferu na letiště v Ras Al Khaimah, odlet zpět do Prahy.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.