Radisson Resort Ras Al Khaimah Marjan Island

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Spojené arabské emiráty, Ras Al Khaimah
Název ubytování Radisson Resort Ras Al Khaimah Marjan Island
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 16 869 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1privátní transfer v ceněVýhody nabídky 2umístěný na uměle vytvořeném ostrověVýhody nabídky 3vhodný pro všechny věkové kategorieVýhody nabídky 4možnost all inclusiveStřediskoRas Al Khaimah - Marjan IslandPolohaTento moderní hotel se nachází na jednom z nově vytvořených ostrovů projektu Marjan Island. Cca 8 km od Al Hamra Village a nákupního střediska s nabídkou obchodů a restaurací. Mezinárodní letiště DXB je vzdáleno cca 80 km a mezinárodní letiště DWC cca 135 km.PlážSoukromá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky jsou pro hosty připravené zdarma.VybaveníPostaven v roce 2021, 2 budovy, 7 pater, 388 pokojů. Lobby s barem, recepce 24 h, 4 restaurace, 3 bary včetně baru u bazénu, Wi-Fi připojení zdarma. Za poplatek: směnárna, prádelna.UbytováníPokoj Standard - Pro 2 osoby (možnost 1 přistýlky), klimatizovaný, vybaven TV, telefonem, setem na přípravu kávy / čaje, trezorem. Vlastní příslušenství (WC, vana nebo sprchový kout, vysoušeč vlasů), balkon. Cca 31 m². Za příplatek s výhledem na moře.Pokoj Superior - Stejné vybavení jako pokoj Standard, ale prostornější (cca 37 m²).; bez balkonu. Navíc pohovka (možnost rozložit do přistýlky).Pokoj Premium - Stejné vybavení jako pokoj Standard, umístění ve vyšších patrech.StravaSnídaně.Polopenze.All inclusive.Přesný rozpis časů servírování a zahrnutých jídel / nápojů obdrží klienti při check-inu v hotelu.Sport a zábavaFitness. Spa - za poplatek masáže a kosmetické procedury. Golfové hřiště cca 9 km od hotelu.Cena zahrnuje* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* Transfery v destinaci* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.InformaceNa místě může být splatná povinná turistická taxa. Hradí se na hotelu při příjezdu a její výše se může měnit dle aktuálních nařízení místních autorit.Využití některých zařízení a aktivit může být zpoplatněno navíc. Některé služby jsou závislé na ročním období a na místních klimatických podmínkách.
V průběhu místních svátků (například ramadán) může dojít k omezení služeb v hotelu / destinaci. Nárok na kompenzaci nevzniká.



Tipy na výlet v okolí

Tip z okolí
Jejich pradědové lovili perly, je už živí turismus Bylo to vskutku nelehké a riskantní živobytí. Už před sedmi tisíci lety se muži ve Spojených arabských emirátech živili lovem perel. Oblast emirátu Rás al-Chajma se díky tomu stala čilým obchodním centrem. Tradiční lov perel v Emirátech skončil už před více než 50 lety a dnes tam perly chovají jen na „farmě“. I tak ale nabízí tento „dovolenkový“ emirát mnoho zajímavého.... Novinky.cz

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.