Vonresort Golden Coast

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Švédsko, Side
Název ubytování Vonresort Golden Coast
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 26 630 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Pozdní snídaně, občerstvení během dne, místní alkoholické a nealkoholické nápoje 24 hodin, avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů a restaurací. Možnost večeře jedenkrát za pobyt v à la carte restauraci (nutno objednat předem).

Popis ubytování

VybaveníK hotelu patří vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace a 5 restaurací a‘la carte, 5 barů, plážový bar, kavárna, Wi-Fi připojení ve všech veřejných prostorách hotelu zdarma, bazén, dětský bazén, sluneční terasa (lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma), kadeřnictví.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky mají vlastní koupelnu s WC, vysoušeč vlasů, klimatizaci, minibar, telefon, trezor, Wi-Fi, SAT-TV, balkon. Možnost ubytování v Family Room A (29 m², max. 3 dospělé osoby + 1 dítě) nebo ve Family Room B (42 m², max. 4 dospělé osoby) nebo Suite Room (65 m², max. 4 dospělé osoby) – ceny na vyžádání.Sport a zábavaAnimační programy pro děti i dospělé, sportovní aktivity během dne, pilates, aqua-aerobic, basketbal, plážový volejbal, vodní sporty na pláži (za poplatek), stolní tenis, dětské hřiště, fitness centrum, sauna, hry a soutěže pro děti i dospělé, večerní programy vedené profesionálními tanečníky. Aquapark se 13 skluzavkami - 9 skluzavek pro dospělé a 4 skluzavky pro děti (v sousedním hotelu Vonresort Golden Beach). Turecké lázně, masáže (za poplatek). Dále kulečník, elektronické hry, služby wellness centra – vše za poplatek.

Popis lokality ubytování

PolohaLuxusní hotelový resort složený z hlavní budovy a dvou vedlejších budov se nachází přímo u široké písečné pláže s velkým molem a pozvolným vstupem do moře (lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma). Hotel byl v nedávné domě rekonstruován. Od pláže je oddělen pobřežní promenádou. Do centra města Colakli je to 4 km, nákupní možnosti cca 2 km, město Side s památkami a množstvím barů , obchodů a restaurací je cca 12 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.