Hotel Myblue

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Tanzanie, Zanzibar
Ubytování Hotel Myblue
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 41 489 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1pouze v ČedokuVýhody nabídky 2krásná pláž s bílým pískem přímo u hoteluVýhody nabídky 3tropická zahradaVýhody nabídky 4klidná dovolená vhodná pro relaxStřediskoNungwiPolohaHotel se skládá z několika jednopatrových budov, na severozápadním pobřeží ostrova, cca 200 m od vesnice Nungwi, cca 1 km od centra, cca 60 km od letiště.
 Plដiroká pláž s jemným bílým pískem a pozvolným vstupem do moře Nungwi se nachází přímo u hotelu, přístup přes hotelovou zahradu a po schodech; slunečníky, lehátka na pláži zdarma.VybaveníVstupní hala, recepce, směnárna, hlavní restaurace, à la carte restaurace, snack bar, bar u bazénu, butik, WiFi ve veřejných prostorách zdarma, terasa na slunění, 3 bazény; lehátka, slunečníky a osušky u bazénu zdarma. Hotel není vhodný pro méně pohyblivé osoby – schody v areálu.UbytováníDvoulůžkové pokoje mají vlastní příslušenství (koupelna se sprchou, vysoušeč vlasů, WC), klimatizace, SAT/TV, moskytiéra, telefon, trezor, rychlovarná konvice, denně doplňovaný minibar (voda a nealkoholické nápoje), terasa s výhledem do zahrady. Umístěný v přízemí.Za příplatek pokoje Deluxe stejně vybavené jako dvoulůžkové pokoje, s balkonem a výhledem do zahrady. Umístěný ve vyšším patřeZa příplatek Mini Studio pokoje kde je možná přistýlka. Za příplatek pokoje s výhledem na oceán.Za příplatek jednolůžkové pokoje.StravaAll inclusive zahrnuje snídaně (7:30-10:00), obědy (13:00-15:00) a večeře (19:30-22:00) bufetovou formou, lehké občerstvení během dne (občerstvení na pláži v 11:00), nealkoholické a místní alkoholické nápoje (08:00-23:00) v časech a místech určených hotelem.Čaj, americká káva - 16:00-17:00, Happy Hour - 18:00-19:00 na plážovém baru nebo na baru u bazénuVánoční (24.12.) a novoroční (31.12.) večeře.Sport a zábavaFitness, šipky, kulečník, animace pro dospělé, večerní program, živá hudba; za poplatek kulečník, SPA centrum – sauna, vířivka, masáže, relaxační a kosmetické procedury, potápěčské centrum, motorizované vodní sporty, windsurfing.Cena zahrnuje* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků * transfery v cíli zájezdů * počet noclehů dle smlouvy o zájezdu * stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu * služby česky mluvícího delegáta * pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.InformaceCena nezahrnuje: * turistické vízum - cca 50 USD/osoba - platba na letišti po příletu do destinace; platba je možná jak v hotovosti, tak kartou; nejsou akceptovány  karty American Express * povinnou pobytovou taxu - cca 5 USD/osoba/noc Platnost cestovního pasu musí být minimálně 6 měsíců po návratu.



Tipy na výlet v okolí

Tip z okolí
Zanzibar: Bělostné pláže a černý stín minulosti Zanzibar voní mystickým orientem jako to nejbarevnější exotické koření. Ostrov v Indickém oceánu vzdálený dvě hodiny plavby od Tanzanie patřil po staletí Ománskému sultanátu a dodnes si tam připadáte, jako byste se na létajícím koberci přenesli do říše tisíce a jedné noci.... Novinky.cz

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.