Kacha Resort & Spa

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Thajsko, Koh Chang
Název ubytování Kacha Resort & Spa
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 27 733 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníHotel se nachází na ostrově Koh Chang, který je prakticky celý pod ochranou národního parku. Ostrov je ideálním místem pro odpočinek a poznávání okolí. Na plážích je možné si zapůjčit vodní vybavení a prozkoumat ostrov na vlastní pěst a provozovat řadu vodních sportů.

POZNÁMKA: Cena nezahrnuje povinnou zálohu, která se platí přímo na recepci, před ubytováním klientů v hotelu. O podrobnostech výše zálohy budou klienti informováni na místě.

Vzhledem k hygienickým požadavkům platného programu "Test and go" bude v případě zakoupení akce na pobyt (kód TAJ) ubytování na první noc v hotelu obdobného standardu v Pattayi.

Poznámka: Pro klienty, kteří se rozhodnou pro pobyt v hotelu na ostrově Koh Chang, neorganizujeme fakultativní výlety. Klienty bude doprovázet pilot/rezident z oblasti Rayong.

.PlážHotel se nachází v blízkosti písečné pláže White Sand (přístup na pláž přes ulici). Pláž je veřejná široká s mělkým sestupem do moře.

.K dispozici pro hosty2 bazény, tobogán, dětský bazén (8:00-19:00), plážová restaurace, kavárna (za poplatek), taneční sál (pro max. 250 osob), knihovna a internetová místnost (8:00-19:00).InternetV pokojích a ve vstupní hale je k dispozici bezplatné Wi-Fi.CateringMezinárodní snídaně formou bufetu s čerstvými místními produkty (7:00-11:00)

.Sportovní a animační programHotel nabízí také vstup do fitness centra (8:00-19:00) a lázní, kde na hosty čekají profesionální terapeuti (9:00-21:00), dále miniklub pro děti (8:00-19:00) a hernu s karaoke soupravou a kulečníkem (služby za příplatek, nutná rezervace pokoje předem).Webové stránkyhttps://www.kohchangkacha.com/Místní kategorieV Thajsku neexistuje žádná oficiální kategorizace hotelů.

.Podle našeho názoruHotel na pláži s nádherným výhledem na moře je ideální pro páry, přátele i rodiny s dětmi. Malebná scenérie, písečná pláž a tyrkysová voda se postarají o relaxaci a rozmazlování, zatímco tropické pochoutky vás vtáhnou do exotické kultury thajského ostrova.

V hotelu si můžete vybrat z mnoha zařízení.UmiestnenieHotel se nachází na ostrově Koh Chang, který je prakticky celý pod ochranou národního parku. Ostrov je ideálním místem na dýchání a poznávání okolí. Na pláž je možné vyjet lodí, takže si můžete sami užívat les a provozovat vodní sporty.POZNÁMKA: V cene nie je zahrnutá povinná záloha, ktorá sa platí priamo na recepcii, pred ubytovaním klientov v hoteli. O podrobnostiach o výške zálohy budú klienti informovaní na mieste.Vzhledem na hygienické požadavky platného programu "Test and go", ak je podujatie zakúpené na pobyt (kód TAJ), ubytovanie na prvú noc bude v hoteli podobného štandardu v Pattayi.Poznámka: Pre klienty, ktorí sa rozhodnú ubytovať v hoteloch na ostrove Koh Chang, neorganizujeme fakultatívne výlety. Klienti bude sprevádzať pilot/rezident z oblasti Rayong..Webová lokalitahttps://www.kohchangkacha.com/Športový a animačný programHotel nabízí i vstup do fitnesscentra (8:00-19:00) a wellness centra, kde na hostí čakajú profesionálni terapeuti (9:00-21:00), ako aj miniklub pre deti (8:00-19:00) a herňu, ktorá zahàňa karaoke, biliardový stôl (služby za príplatok, rezervácia izby vopred).StravovanieMedzinárodní raňajky formou bufetu podávané z čerstvých místních produktů (7:00-11:00).Miestna kategóriaV Thajsku neexistuje oficiálna kategorizácia hotelov..K dispozícii pre hostí2 bazény, tobogán, detský bazén (8:00-19:00), plážová restauraácia, kaviareň (za poplatok), tanečná sála (pre max. 250 osôb), knižnica a internetová miestnosť (8:00-19:00).Podľa nášho názoruPobřežný hotel s nádherným výhledem na moře je ideálny pre páry, priateľov aj rodiny s deťmi. Malebná scenéria, piesočnatá pláž a tyrkysová voda sa postarajú o relaxáciu a uvoľnenie, zatiaľ čo tropické pochúťky vás vtiahnu do exotickej kultúry thajského ostrova.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.