Royal Garden Palace

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Tunisko, Djerba, Erridah, Houmt Souk, Džerba
Název ubytování Royal Garden Palace
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 15 408 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníExkluzivní hotel uprostřed rozsáhlé a dobře udržované palmové zahrady v klidné turistické oblasti na jihu ostrova Djerba. Nejbližší obchody, bary a restaurace jsou k dispozici ve vesnici Midoun, vzdálené přibližně 6 km od hotelu. Vzdálenost od hlavní vesnice na ostrově, Houmt Souk, je přibližně 18 km a od letiště Djerba - Zarzis přibližně 25 km. Přímo u hotelu se nachází 27jamkové golfové hřiště a asi 3 km od hotelu vodní park Le Pirate. POZNÁMKA!Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 12 TND/osoba/den. Maximální turistická daň se počítá za 15 po sobě jdoucích hotelových nocí i při delších pobytech. Osoby mladší 12 let jsou od placení turistické daně osvobozeny. Daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.PlážHotel se nachází přibližně 150 metrů od široké písečné pláže (přes promenádu). Slunečníky a lehátka na pláži - zdarma.

.K dispozici pro hosty24hodinová recepce, lobby, hlavní restaurace, 3 restaurace a la carte (v provozu v hlavní sezóně); 4 bary: lobby bar, piano bar, bar u bazénu, bar na pláži a arabská kavárna. Hlavní bazén o rozloze 2000 m2, dětské brouzdaliště, krytý vyhřívaný bazén a vířivka (v provozu v zimě). Slunečníky a lehátka u bazénů - zdarma. Za poplatek: obchůdky se suvenýry, lázeňské centrum (kosmetické procedury), kadeřnictví, konferenční místnost a herna.InternetV lobby je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.CateringAll Inclusive:Snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Nealkoholické nápoje a místní lihoviny k dispozici v barech v areálu hotelu mezi 10:00 a 1:00. 1x za pobyt možnost vychutnat si večeři v jedné z restaurací a la carte (nutná předchozí rezervace a dlouhé kalhoty). Přestávka na kávu (káva a zákusky) během dne.

.Sportovní a animační programV hotelu probíhají několikrát týdně denní a večerní animace pro dospělé i děti. Klienti mohou zdarma využívat posilovnu, 4 tenisové kurty (osvětlení za poplatek, vybavení k dispozici po zaplacení zálohy), hodiny aerobiku, vodní gymnastiku, volejbal, stolní tenis, petanque a šipky a v hlavní sezóně vodní sporty (organizované v závislosti na počasí): v sezoně: šlapadla, kajaky, windsurfing. Za příplatek je k dispozici kulečník.Webové stránkywww.royalgarden.com.tnMístní kategorie*****Podle našeho názoruVysoce kvalitní podnik určený pro nejnáročnější klienty. Krásné a elegantní pokoje, udržovaná zelená zahrada a četné zábavní aktivity pořádané hotelem se postarají o skvělou dovolenou!

.UmiestnenieExkluzívny hotel uprostred rozsáhlej a dobre udržiavanej palmovej záhrady v pokojnej turistickej oblasti na juhu ostrova Djerba. Najbližšie obchody, bary a reštaurácie sú k dispozícii v dedinke Midoun, vzdialenej približne 6 km od hotela. Vzdialenosť od hlavnej dediny na ostrove, Houmt Souk, je približne 18 km a od letiska Djerba - Zarzis približne 25 km. Priamo pri hotelu sa nachádza 27-jamkové golfové ihrisko a približne 3 km od hotela vodný park Le Pirate. POZNÁMKA! Cena nezahàňa miestnu turistickú daň 3 TND/osoba/den. Maximálna turistická daň sa počíta za 7 po sobě následujících hotelových nocí aj pri dlhších pobytoch. Osoby mladšie ako 12 rokov sú od platenia turistickej dane oslobodené. Daň je povinná a platí sa priamo na recepcii pred ubytovaním klientov v hoteli..Webová lokalitawww.royalgarden.com.tnŠportový a animačný programV hoteli sa niekoľkokrát týždenne konajú denné a večerné animácie pre dospelých a deti. Customers mogą bezplatne využívať posilňovňu, 4 tenisové kurty (osvetlenie za poplatok, vybavenie k dispozícii po zaplatení zálohy), hodiny aerobiku, vodnú gymnastiku, volejbal, stolný tenis, petanque a šípky a v hlavnej sezóne aj vodné športy (organizované v závislosti od poveternostných podmienok): v sezóne: vodné bicykle, kajaky, windsurfing. Za příplatek je k dispozici biliard..StravovanieAll Inclusive:Raňajky, obedy a večere formou bufetu. Nealkoholické nápoje a miestne alkoholické nápoje k dispozici v baroch v areáli hotela v čase od 10:00 do 1:00. 1x za pobyt možnost vychutnat si večeru v jedné z a la carte restauraácií (nutná predchádzajúca rezervácia a dlhé nohavice). Prestávka na kávu (káva a koláčiky) během dne..Miestna kategória*****K dispozícii pre hostí24hodinová recepce, lobby, hlavní restaurace, 3 restaurace a la carte (otevřeno v hlavní sezóně); 4 bary: lobby bar, piano bar, bar pri bazéne, bar on pláži a arabská kaviareň. Hlavní bazén s rozlohou 2000 m2, dětské brodítko, krytý vyhřívaný bazén a vírivka (otevřená v zime). Slnečníky a ležadla při bazénu - zdarma. Za poplatok: obchody so suvenírmi, kúpeľné centrum (kozmetické procedury), kaderníctvo, konferenčná miestnosť a herňa..Podľa nášho názoruVysokokvalitní podnik určený pro nejnáročnější klienty. Krásne a elegantní pokoje, udržiavaná zelená zahrada a množství zábavných aktivit organizovaných hotelem se postarajú o skvelú dovolenku!.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.