Vincci Helios Beach

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Tunisko, Djerba, Džerba
Název ubytování Vincci Helios Beach
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 11 086 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníNemovitost se nachází v rozlehlé zahradě v přímořském a klidném turistickém letovisku. Kousek od hotelu se nachází několik obchodů. Větší výběr obchodů, barů a restaurací je k dispozici v centru obce Midoun vzdálené přibližně 15 km od hotelu. Letiště Djerba - Zarzis je od hotelu vzdáleno přibližně 30 km. POZNÁMKA!Cena nezahrnuje místní turistickou daň ve výši 12 TND/osoba/den. Maximální turistická daň se počítá za 15 po sobě jdoucích nocí v hotelu i při delších pobytech. Osoby mladší 12 let jsou od placení turistické daně osvobozeny. Daň je povinná a platí se přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu.PlážNemovitost se nachází přímo na široké a písečné veřejné pláži. Slunečníky a lehátka jsou na pláži k dispozici zdarma, plážové osušky jsou k dispozici (nutná záloha).

.K dispozici pro hostyRecepce s nepřetržitým provozem, prostorná vstupní hala, směnárna, výtah, venkovní sladkovodní bazén, dětské brouzdaliště, lehátka a slunečníky - zdarma, plážové osušky k dispozici (nutná záloha). Hosté mohou využít hlavní restauraci a 3 bary. Pro děti je k dispozici dětské hřiště a miniklub. Kromě toho jsou za poplatek k dispozici: lázně (sauna, masáže), obchody se suvenýry, prádelna, trezor a kadeřnictví.InternetVe veřejných prostorách hotelu je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.CateringAll Inclusive: snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci. Nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje v barech (podávají se mezi 10:00 a 23:00).Sportovní a animační programHotel pořádá animační aktivity pro děti i dospělé během dne i večera. Zákazníci mohou využít 3 tenisové kurty (osvětlení a vybavení na kauci), stolní tenis, minigolf a posilovnu. V areálu hotelu je také diskotéka (nápoje za poplatek).Webové stránkywww.vinccihoteles.comMístní kategorie****Podle našeho názoruKvalitní hotel, který dbá i na ty nejmenší detaily. Rozsáhlá infrastruktura a četné vybavení hotelu vám zpříjemní čas zde strávený.

.UmiestnenieObjekt se nachází v rozlehlých zahradách v přímorském a pokojnom turistickom stredisku. V pešej vzdialenosti od hotela sa nachádza niekoľko obchodov. Větší výběr obchodov, barov a restauraácií najdete v centru obce Midoun vzdálenej přibližně 15 km od hotelu. Letisko Djerba - Zarzis je vzdálené přibližně 30 km od hotelu. POZNÁMKA! Cena nezahàňa miestnu turistickú daň vo výške 3 TND/osoba/den. Maximálna turistická daň sa počíta za 7 po sobě následujících hotelových nocí aj pri dlhších pobytoch. Osoby mladšie ako 12 rokov sú od platenia turistickej dane oslobodené. Daň je povinná a platí sa priamo na recepcii pred ubytovaním klientov v hoteli..Webová lokalitawww.vinccihoteles.comŠportový a animačný programV hotelu sa počas dňa a večera konajú animačné aktivity pre deti a dospelých. Zákazníci mohou využívat 3 tenisové kurty (osvětlení a vybavení na kauci), stolní tenis, minigolf a posilňovnu. V areáli hotela sa nachádza aj diskotéka (nápoje za poplatok)..StravovanieAll Inclusive: raňajky, obedy a večere formou bufetu v hlavní restauraci. Nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje v baroch (podávají se od 10:00 do 23:00)..Miestna kategória****K dispozícii pre hostíPrevádzka s recepciou s nepretržitou prevádzkou, priestranná vstupná hala, zmenáreň, výťah, vonkajší sladkovodný bazén, detské brodítko, ležadlá a slnečníky - zdarma, plážové osušky k dispozícii (vyžaduje sa záloha). Hostia môžu využívať hlavnú reštauráciu a 3 bar. Pre deti je k dispozici detské ihrisko a miniklub. Kromě toho za poplatok: wellness centrum (sauna, masáže), obchody so suvenírmi, práčovňa, trezor a kaderníctvo..Podľa nášho názoruKvalitní hotel, který dbá i na tie najmenšie detaily. Rozsiahla infraštruktúra a početné vybavenie hotela vám spríjemnia čas strávený v tomto hoteli..



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.