Adalya Ocean Deluxe

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Side
Název ubytování Adalya Ocean Deluxe
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 32 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive. Snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, občerstvení během dne, odpolední káva, čaj, sušenky, pozdní občerstvení. Místní a vybrané importované alkoholické a nealkoholické nápoje 24 hodin denně, avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů.

Popis ubytování

VybaveníRecepce, vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, několik ŕ la carte restaurací, několik barů, minimarket, venkovní bazén (lehátka a slunečníky u bazénu zdarma), bazén se skluzavkami, vnitřní bazén, dětský bazén, Wi-Fi a turecké lázně.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky, mají koupelnu (sprcha nebo vana, vysoušeč vlasů, WC), klimatizaci, telefon, trezor, minibar a balkon nebo terasu. Za příplatek možnost ubytování v pokojích bočně nebo přímým směrem na moře, nebo v rodinných pokojích (cena na vyžádání).Sport a zábavaAnimační programy, fitness, sauna, šachy, stolní tenis, aerobik (vše zdarma). Za poplatek masáže, kulečník, bowling, vodní sporty na pláži. Pro děti je k dispozici dětské hřiště a dětský klub.

Popis lokality ubytování

PolohaLuxusní hotel se rozkládá přímo u krásné písčité pláže (lehátka a slunečníky na pláži zdarma). Centrum městečka Side je od hotelu vzdálené 9 km. Hotel je díky poloze přímo na pláži vhodný pro rodiny s dětmi.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.