Armas Bella Sun

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Side
Název ubytování Armas Bella Sun
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 17 640 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Občerstvení během dne lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníHotel svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí, Wi-Fi připojení na recepci (za poplatek), hlavní restauraci, restauraci à la carte (turecká – nutná rezervace předem a za rezervační poplatek), lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, směnárnu, disko bar, venkovní bazén, dětský bazén, bazén se 2 skluzavkami (u všech bazénů lehátka a slunečníky zdarma). Za poplatek masáže, vodní sporty na pláži, obchod se suvenýry, minimarket, kadeřnictví, služby fotografa, prádelna, billiard, lékař.UbytováníStandardně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností jedné až dvou přistýlek jsou vybaveny klimatizací, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, WC, TV-SAT, telefonem, fénem, trezorem (za poplatek cca 2 EUR/den), minibarem (denně doplňován vodou) a balkonem nebo terasou.Sport a zábavaMiniklub pro děti, dětské hřiště, animační programy, večerní programy, šipky, stolní tenis, plážový volejbal, pétanque, aerobik, vodní aerobik, vodní pólo, fitness (zdarma). Sauna, turecké lázně a vodní sporty na pláži (za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaHotel, který prošel rekonstrukcí v roce 2015 se nachází v blízkosti soukromé hotelové pláže s pozvolným vstupem do moře (cca 300 m od hotelu). Lehátka a slunečníky jsou na pláži zdarma. Centrum města Side je vzdáleno cca 4 km od hotelu. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary se nacházejí cca 200 m od hotelu. Letiště v Antalyi je vzdáleno cca 50 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.