Belconti Resort Hotel

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Belek
Ubytování Belconti Resort Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 27 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře – vše formou bufetu. Odpolední občerstvení (dětský bufet, pečivo, zákusky, káva, čaj, zmrzlina), alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00 – 02.00), avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů. Možnost večeře v à la carte restauraci za poplatek (nutno objednat předem). U večeře je vyžadováno formální oblečení.

Popis ubytování

VybaveníHotelový resort disponuje 596 pokoji rozmístěnými v hlavní budově a několika přilehlých depandancích, obklopených pečlivě udržovanou zahradou. K dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, Wi-Fi ve veřejných prostorách zdarma, lobby, hlavní restaurace, a la carte restaurace (turecká, italská), obchody, internetová kavárna (za poplatek), kadeřnictví, vnitřní bazén, herna, disco, 2 bazény (1 se skluzavkami, lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, dětské hřiště, bar u bazénu, bar na pláži, 8 tenisových kurtů, fotbalové hřiště, konferenční místnost, sportoviště, půjčovna automobilů, čistírna, prádelna, wellness centrum, fitness centrum.UbytováníDvoulůžkové pokoje typu Club Room s možností dvou přistýlek disponují vlastní kouplenou s WC, vysoušečem vlasů, telefonem, klimatizací, SAT-TV, minibarem (voda doplňována zdarma), trezorem a balkonem nebo terasou. Možnost objednat pokoje Club Room Garden View nebo Sea View a pokoje v hlavní budově nebo Deluxe (Cena na vyžádání).Sport a zábavaFitness, turecké lázně, pára, sauna, denní animační programy, večerní animace, lukostřelba, 8 tenisových kurtů, šipky, basketbal, vodní pólo, aquaaerobic, stolní tenis, minigolf, plážový volejbal vše zdarma. Osvětlení tenisových kurtů, stolní fotbal, masáže, peeling v tureckých lázních, vodní sporty na pláži vše za poplatek.

Popis lokality ubytování

PolohaRozsáhlý hotelový resort je situován v krásném piniovém háji cca 2 km od centra letoviska Belek, přímo na krásné písčité pláži. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté přímo v hotelu nebo v cca 2 km vzdáleném centru letoviska Belek (dostupné místní dopravou). Belek je znám především profesionálními golfovými hřišti, proto je označován mekkou golfistů. Další výhodou tohoto letoviska jsou dlouhé pláže s jemným zlatavým pískem, jako dělané pro večerní procházky. Píšečná pláž (při vstupu do moře jsou oblázky) je v bezprostřední blízkosti hotelu (lehátka a slunečníky zdarma). Letiště v Antalyi je vzdáleno 45 km od hotelu.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.