Crystal Flora Beach

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Kemer
Název ubytování Crystal Flora Beach
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 25 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, půlnočním občerstvení, lehké občerstvení během dne, místní alkoholické a nealkoholické nápoje po celých 24 hod. lze čerpat v místech a časech určených hotelem. 1 x za pobyt večeře v a la carte restauraci (rezervace předem).

Popis ubytování

VybaveníHotel disponuje vstupní halou v hlavní budově s 24 hodinovou recepcí (možnost pronájmu trezorů či úschovy zavazadel), směnárnou, bankomatem, výtahy, lobby barem s možností připojení k internetu (za poplatek), hlavní restaurací s venkovním posezením, 5 a la carte restauracemi (tradiční turecká, rybí, italská), snack barem u bazénu, plážovým barem, nočním barem – diskotékou, tureckou kavárnou s cukrárnou, obchodem se suvenýry, minimarketem, konferenční místností, společenskou místností s TV, internetovým koutkem. V areálu se nachází bazénový komplex o rozloze 1000 m2, vodní park se skluzavkami, dětský bazén, sluneční terasa a snack pool bar (lehátka, slunečníky a osušky jsou zdarma).UbytováníStandardní pokoje s možností jedné přistýlky (na vyžádání možnost dvou přistýlek pro děti do 12 let formou palandy) jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC, centrálně řízenou klimatizací, telefonem, SAT-TV, trezorem, minibarem, balkonem nebo terasou.Sport a zábava2 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), multifunkční hřiště (volejbal, basketbal, minifotbal), herna, stolní tenis, šipky, kulečník, elektronické hry, stolní hry, boccia, plážový volejbal, fitness centrum s tělocvičnou, vodní sporty na pláži (za poplatek), mini klub (4-12 let), hřiště, diskotéka, animační programy během dne pro děti i dospělé. Wellness centrum (sauna, masáže, kosmetické ošetření, tělové zábaly, manikúra, pedikúra vše za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaHotelový resort, který se skládá z hlavní budovy a několika vilek umístěných v udržované zahradě, se nachází se přímo u písčito-oblázkové pláže (lehátka a slunečníky zdarma) v letovisku Beldibi. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary jsou cca 500 m, centrum města Kemer cca 15 km, 35 km mezinárodní letiště Antalya. Dopravu do letovisek můžete využít taxi či místní dolmuše. U hotelu je autobusová zastávka.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.