Delphin Be Grand

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Lara
Název ubytování Delphin Be Grand
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 44 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, obědy večeře - vše formou bufetu. Pozdní snídaně, široká nabídka občerstvení během dne, půlnoční snack. Alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby a vybrané importované nápoje, lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníK hotelu patří vstupní hala s recepcí, výtahy, hlavní restaurace, několik restaurací a la carte, bary (např. snack bar, lobby bar, disco bar, Vitamin bar, bar u bazénu, plážový bar a další), cukrárna, kavárna, Wi-Fi připojení v lobby, konferenční místnost, letní kino, minimarket, SPA centrum. V areálu je velký venkovní bazén na ploše 4 000 m2 (lehátka, slunečníky a osušky zdarma), skluzavky, jacuzzi, dětský bazén, terasa na slunění, lunapark.UbytováníStandardní dvoulůžkové Be Trendy pokoje jsou s možností až dvou přistýlek disponují vlastní koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, , klimatizací, TV/SAT, trezorem, minibarem (denně doplňováno nápoji), Wi-Fi, varnou konvicí a balkonem nebo terasou. Za příplatek možnost ubytování v pokojích s bočním nebo přímým výhledem na moře nebo v pokojích typu Superior Be Romantic.Sport a zábavaDenní a večerní animační programy pro děti a dospělé. K hotelu patří 6 tenisových kurtů, stolní tenis, šipky, vodní gymnastika, hřiště na minikopanou, amfiteátr, moderní středisko vodních sportů, šipky, boccia, bowling, fitness, dětské hřiště, mini klub pro děti. Bowling, motorizované vodní sporty na pláži, procedury ve SPA centru, masáže, peeling v tureckých lázních (vše za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaTento luxusní komplex je součástí známého hotelového řetězce Delphin a nachází se přímo u široké písečné pláže (lehátka a slunečníky zdarma). Ke slunění je možno využít i molo. Areál hotelu se rozkládá na ploše 120 000 m2. Součástí komplexu je velká udržovaná zahrada. Do centra Antalye je to cca 15 km, nákupní možnosti s množstvím barů a restaurací jsou ve vzdálenosti 1 km a do letoviska Lara je to 5 km. K dopravě je možno využít taxi nebo místní minibusy (dolmuše).



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.