Delphin Diva Hotel

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Lara
Ubytování Delphin Diva Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 37 760 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu, pozdní snídaně, občerstvení během dne lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Místní a vybrané importované nápoje (24 hodin), avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů. Jedenkrát za pobyt možnost večeře v restauraci a la carte (nutno objednat předem).

Popis ubytování

VybaveníK hotelu patří vstupní hala s recepcí, Wi-Fi v lobby (zdarma), hlavní restaurace Amber s venkovní terasou, , 6 restaurací a la carte (turecká, italská, japonská, čínská, rybí, středomořská), lobby bar, sport a snack bar, Vitamin bar, plážový bar, Beer Pub na pláži, bar u bazénu, disco bar, cukrárna, kavárna, Wi-Fi, terasa na slunění, noční klub, velký venkovní bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, dětské brouzdaliště, bazén se skluzavkami a tobogány, vnitřní bazén, SPA, fitness.UbytováníDvoulůžkové pokoje s možností přistýlky mají vlastní koupelnu s WC, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT-TV, minibar (denně doplňován) trezor, Wi-Fi, varnou konvici na přípravu kávy a čaje, balkon nebo terasu. Za příplatek možnost ubytování v pokojích typu s výhledem bočně k moři, přímý výhled na moře, Deluxe Family room.Sport a zábavaDenní a večerní animační programy, mini klub, mini disco pro děti, diskotéka.Tenisový kurt, stolní tenis, fitness centrum, vodní pólo, plážový volejbal, basketbal, aerobik, šipky. Motorizované a nemotorizované vodní sporty, potápěčská škola, masáže, biliár, lekce tenisu (vše za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaLuxusní hotelový komplex leží v letovisku Lara přímo u písečné 230 metrů dlouhé pláže (lehátka a slunečníky zdarma). Toto letovisko je známé svými luxusními a nejvyhledávanějšími hotely. Nákupní možnosti jsou v pouhých 100 metrů vzdáleném letovisku Kundu. Do města Antalya (15 km od hotelu) se dostnete místními dolmuši nebo minibusy.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.