Delphin Palace Hotel

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Lara
Ubytování Delphin Palace Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 37 140 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu, pozdní snídaně, občerstvení během dne lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Místní a vybrané importované nápoje (24 hodin), avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů. Jedenkrát za pobyt možnost večeře v restauraci a la carte (nutno objednat předem).

Popis ubytování

VybaveníK hotelu patří prostorná vstupní hala s recepcí, 5 panoramatických výtahů, Wi-Fi v lobby (zdarma), hlavní restaurace Delphin, 7 restaurací a la carte (turecká, italská, japonská, čínská, rybí, mexická, středomořská), 6 barů (lobby bar, snack bar, sport bar, bar u bazénu, disco bar, Cafe Avanti, Joia bar), konferenční místnost, zahrada s terasou na slunění, noční klub, 2 velké venkovní bazény (lehátka, podložky, osušky a slunečníky zdarma), dětský bazén, dětské brouzdaliště, bazén se skluzavkami a tobogány, lunapark pro děti, dětské hriště, vnitřní bazén s oddělenou částí pro děti, SPA, fitness.UbytováníDvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek mají vlastní koupelnu s WC, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT/TV, minibar (denně doplňován), trezor, Wi-Fi, varnou konvici na přípravu kávy a čaje, balkon. Za příplatek možnost ubytování v pokojích typu s výhledem bočně k moři, přímý výhled na moře nebo Family room.Sport a zábavaDenní a večerní animační programy, mini klub, mini disco pro děti, diskotéka, dětský klub. Dva tenisové kurty, stolní tenis, fitness centrum, vodní pólo, plážový volejbal, basketbal, aerobik, šipky. Motorizované a nemotorizované vodní sporty, potápěčská škola, masáže, wellness centrum, biliár, lekce tenisu (vše za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaZajímavě architektonicky řešený Delphin Palace hotel se nachází na ploše 40 000 m², ve vyhlášené oblasti Turecké riviéry - Lara a je vzdálen cca 17 km od centra Antalye s možností nákupů a zábavy. Dopravu zajišťují dolmuše, taxi nebo hotelový autobus (zdarma, nutná rezervace). Resort leží přímo u písčité pláže a nabízí širokou škálu zábavy a možnosti sportovních aktivit (lehátka a slunečníky zdarma). Menší obchodní centrum se nachází 500 m od hotelu. Na letiště je to cca 10 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.