Fame Residence Lara & Spa

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Lara
Název ubytování Fame Residence Lara & Spa
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 31 920 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Fame Style All inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu. Během dne sendviče, zákusky, ovoce, pizza, kebab, gözleme, vafle, zmrzlina a teplé občerstvení, neomezené množství rozlévaných místních alkoholických nápojů (pivo, víno, vodka, rum, whisky, míchané nápoje) a nealkoholických nápojů vše v době od 10.00 do 24.00 hod. lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Importované alkoholické nápoje a čerstvé ovocné šťávy jsou za poplatek. Bar Café Fame otevřen 24 hodin, v době od 03.00 do 10.00 hod. alkoholické nápoje za poplatek, půlnoční bufet (23:00-06:00). U večeře je vyžadováno formální oblečení (dlouhé kalhoty u mužů).

Popis ubytování

VybaveníDesetipodlažní hlavní hotelová budova s přilehlými depandancemi disponuje se 440 pokoji. Hotelové objekty jsou obklopeny krásnou udržovanou zahradou. Hotel je vybaven vstupní halou s recepcí a směnárnou, lobby, hlavní restaurací, 5 à la carte restauracemi (turecká, čínská, italská, mexická a rybí), 4 bary, kavárnou, Wi-Fi na recepci (zdarma), internetovým koutkem (za poplatek), 3 bazény (lehátka, slunečníky a osušky zdarma), dětským bazénem, krytým bazénem, skluzavkami, mini marketem, kadeřnictvím, mini klubem (pro děti 4 – 12 let), junior klubem (pro děti 12 – 16 let), tureckými lázněmi (procedury za poplatek), fitness centrem, tenisovým kurtem (osvětlení a vybavení za poplatek), lékařskou službou.UbytováníZařízené dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky, jsou vybaveny koupelnou (sprcha, vysoušeč vlasů, WC), centrální klimatizací, trezorem (zdarma), minibarem (zdarma), TV-SAT, telefonem, vybavením pro přípravu kávy a čaje. Za příplatek možnost pokoje s balkonem nebo terasou směr moře.Sport a zábavaFitness centrum, stolní tenis, sauna, plážový volejbal, animační programy, večerní programy (vše zdarma). Kulečník, bowling, tenisový kurt s osvětlením, procedury v tureckých lázních, masáže a vodní sporty na pláži (vše za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaOblíbený resort leží ve vyhledávané oblasti Lara, která je vzdálená cca 15 km od centra města Antalye s velkým množstvím zábavy a nákupů (dostupná místní dopravou nebo taxi). Přímo před hotelem se rozkládá privátní písečná pláž s plážovým barem (slunečníky, lehátka a osušky – zdarma).



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.