Grand Seker Hotel

**** +
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Side
Ubytování Grand Seker Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 18 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Pozdní kontinentální snídaně, občerstvení během dne, místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00 – 24.00) lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníHotel tvoří 7 čtyřposchoďových budov s 389 pokoji a součástí hotelu je lobby s recepcí a barem, dále restaurace s velkou terasou, à la carte restaurace, TV místnost, plážový bar, několik obchodů, diskotéka, hrací automaty, internetový koutek (za poplatek), dětské hřiště, konferenční místnost, wellness centrum, fitness, dva bazény s oddělenou částí pro děti, tobogány, vnitřní bazén, pool bar. Lehátka a slunečníky u bazénů i na pláži zdarma (plážové osušky za poplatek). Wi-Fi v lobby zdarma.UbytováníPěkné dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky (druhá přistýlka na vyžádání formou patrové postele) disponují koupelnou (sprcha nebo vana), WC, vysoušečem vlasů, individuální klimatizací, TV-SAT, telefonem, trezorem (za poplatek), mini ledničkou (naplněna 2 × 0,5 l vody při příjezdu) a balkonem.Sport a zábavaDenní a večerní animační programy, miniklub pro děti, stolní tenis, šipky, beach volejbal, fitness, turecké lázně, sauna (vše zdarma). Biliár, elektronické hry, masáže, SPA/wellness, vodní sporty na pláži, osvětlení na tenis (vše za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaVelmi oblíbený a dobře hodnocený hotel především německými turisty. Má výbornou polohu, cca 300 metrů od velmi pěkné dlouhé písečné pláže, podél které vede promenáda v podobě parku. Nákupní možnosti v Çolakli jsou ve vzdálenosti cca 500 metrů a centrum Side je vzdálené 8 km (možnost využít místní dolmuše nebo taxi).



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.