Well Palace Side (First Minute 2024)

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Side
Název ubytování Well Palace Side (First Minute 2024)
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 23 490 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně (7.00 - 10.00), pozdní snídaně (10.00 - 11.00), obědy (12.30 - 14.00), večeře (19.00 - 21.00) - vše formou bufetu, občerstvení v průběhu celého dne (fast food, káva, zákusky, zmrzlina, dětský bufet), místní alkoholické a nealkoholické nápoje 24 hod. (vždy v místech a časech určených hotelem). Bar a snack bar na pláži (10.00 - 17.00). Malé noční občerstvení v hotelové restauraci (00.00 - 06.00). Importované alkoholické nápoje, čerstvé ovocné šťávy a nápoje na diskotéce za poplatek.

Popis ubytování

VybaveníHotel s 300 pokoji nabízí klientům recepci, směnárnu, lobby s možností připojení Wi-Fi, výtahy, hlavní restauraci s venkovním posezením, 3 restaurace à la carte (rybí, italská, turecká), bar v hotelu, bar a snack bar u bazénu, bar a snack bar na pláži, 3 venkovní bazény, dětský bazén, vnitřní bazén, bazén se skluzavkami, slunečníky a lehátka u bazénů a na pláži zdarma, plážové osušky k zapůjčení zdarma, amfiteátr, fitness centrum, turecké lázně, diskotéku. Dále za poplatek možnost využívat saunu, masáže, wellness centrum, internetovou kavárnu, prádelnu, kadeřníka. Přímo v hotelu jsou možnosti nákupů v několika buticích.UbytováníPříjemně zařízené standardní dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek pro děti do 12 let nebo jedné přistýlky pro osobu nad 12 let, jsou vybaveny klimatizací, koupelnou, WC, fénem, satelitním TV, telefonem, Wi-Fi připojením, minibarem (doplňovaný nealkoholickými nápoji a pivem), rychlovarnou konvicí k přípravě kávy / čaje, trezorem (za poplatek cca 2 EUR/den) a balkonem nebo terasou. Za příplatek možnost vyžádání rodinných pokojů, pokojů Deluxe nebo Superior.Sport a zábavaFitness centrum, šipky, stolní tenis, animační programy a zábavné večerní programy v amfiteátru dle hotelové nabídky, miniklub pro děti, animační programy pro děti, dětské hřiště, skluzavky, na pláži volejbal. Za poplatek biliár, bowling, stolní fotbal, široká nabídka vodních sportů na pláži.

Popis lokality ubytování

PolohaLuxusní hotel byl zprovozněn v roce 2015 pod názvem Crown Charm Palace a dále byl částečně zrekonstruován v roce 2018. Od sezony 2023 nese název Well Palace Side. Nachází se 7 km od centra města Side v oblasti Evrenseki. Rozléhá se na ploše 17 000 m2. Široká pláž se zlatavým pískem je vzdálena od hotelu cca 350 metrů (možnost využívat hotelový shuttle bus zdarma). Podél pláže vede dlouhá promenáda v podobě parku. V blízkosti hotelu je obchodní zóna. Mezinárodní letiště Antalya je vzdáleno cca 55 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.