Hotel Delphin Deluxe Resort

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Okurcalar
Ubytování Hotel Delphin Deluxe Resort
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 33 166 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně obědy a večeře - vše formou bufetu. Pozdní snídaně, občerstvení během dne, půlnoční snack. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00 - 02.00), avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů a restaurací. Jeden z barů otevřen 24 hod. denně.

Popis ubytování

VybaveníHotel nabízí 498 pokojů, vstupní halu s recepcí, lobby, Wi-Fi zdarma v celém hotelu, 8 restaurací, 18 barů, 6 bazénu, lehátka, slunečníky a osušky u bazénu i na pláži zdarma, 4 tobogány, cukrárnu, noční klub, kadeřnictví, kavárnu, zábavný park, fitness centrum, spa & wellness a miniklub.UbytováníDvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek mají vlastní koupelnu s WC, vysoušeč vlasů, centrální klimatizaci, TV-SAT, minibar, telefon, trezor, set na přípravu kávy / čaje a balkon nebo terasu. Hotel nabízí i další typy pokojů např. Sea View room, Family room, Side Sea View room - ceny na vyžádání.Sport a zábavaStolní tenis, šipky, volejbal, 2 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), fitness centrum, wellness centrum, hřiště, dětský klub, sauna - vše zdarma. Za poplatek vodní sporty na pláži, billiár, masáže. Sportovní a animační programy pořádané hotelem.

Popis lokality ubytování

PolohaHotelový komplex se nachází přímo u písečno-oblázkové pláže (pro vstup do moře se doporučuje obuv). Celý komplex je obklopen krásnou palmovou zahradou. Hotel nabízí autobusové spojení do Alanye, Side nebo do Manavgatu, kde se nacházejí velké nákupní a zábavní možnosti (nutno rezervaci předem). Letiště Antalya je vzdáleno cca 90 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.