Hotel Kleopatra Ada Beach

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Alanya
Ubytování Hotel Kleopatra Ada Beach
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 17 830 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Odpolední káva a zákusky, místní alkoholické a nealkoholické nápoje lze čerpat (10.00 – 23.00) v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníVstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, lobby bar, 2 venkovní bazény (slunečníky a lehátka zdarma), 2 dětské bazény s tobogánem, Wi-Fi připojení ve veřejných prostorách zdarma, výtah. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV-SAT, telefonem, minibarem, klimatizací, trezorem a balkonem.Sport a zábavaPlážový volejbal, stolní tenis, šipky, fitness, turecké lázně, masáže, sauna, dětské hřiště, vodní sporty na pláži, biliár. Velké zábavní možnosti v centru města.

Popis lokality ubytování

PolohaHotel se nachází přímo u Kleopatřiny pláže, jedné z nejkrásnějších Turecké riviéry, která je dostupná jen přes místní komunikaci. Centrum města, ve kterém se nachází mnoho obchodů, restaurací, barů a diskoték, je vzdáleno jen cca 1 km. Letiště v Antalyi je vzdáleno od hotelu cca 120 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.