Hotel Limak Limra & Resort

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Kemer
Ubytování Hotel Limak Limra & Resort
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 25 550 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Pozdní snídaně, občerstvení během dne lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Místní a vybrané importované alkoholické a nealkoholické nápoje 24 hodin denně, avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů a restaurací.

Popis ubytování

VybaveníVstupní hala s recepcí, lobby, hlavní restaurace, à la carte restaurace, bar u bazénu, bar na pláži, 2 lobby bary, diskotéka, Lykia snack (turecké lehčí občerstvení), Galata snack (špagety, pizza), plážový snack, 4 venkovní bazény, amfiteátr, animační programy, škola potápění, Wi-Fi připojení v lobby.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek disponují vlastním sociálním zařízením, centrální klimatizací, TV-SAT, Wi-Fi připojením, trezorem, minibarem, telefonem, balkonem nebo terasou. Naši klienti budou ubytováni v pokojích ve vedlejších budovách s výhledem bočně k moři nebo na bazén. Možnost vyžádat rodinné pokoje (ceny na vyžádání).Sport a zábavaHotel pro své hosty pořádá denní i večerní animační programy, nabídka vodních sportů na pláži, aquapark s 5 tobogány, kino, ­squash, 2 tenisové kurty, dětský klub (4-12 let), junior klub (od 12 let), basketbal, plážový volejbal, fitness centrum, biliár, sauna, pára, krytý bazén, turecké lázně s jacuzzi.

Popis lokality ubytování

PolohaRozsáhlý hotelový resort je situován v oblasti Kiriş s krásným výhledem na pohoří Taurus. Nejbližší nákupní a zábavní možnosti se nachází cca 100 m od hotelu. Centrum oblíbeného turistického letoviska Kemer je vzdáleno cca 6 km (možnost využít místní autobusovou dopravu v blízkosti hotelu). Písčito-oblázková pláž s barovým servisem, sprchami a WC leží hned u hotelu (lehátka a slunečníky zdarma). Mezinárodní letiště v Antalyi je vzdáleno cca 70 km od hotelu.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.