Hotel Nerton

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Side
Ubytování Hotel Nerton
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem za 31 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Lehké odpolední občerstvení. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00 – 24.00) lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Za poplatek - šťávy z čerstvého ovoce, koktejly, nápoje v lahvích a importované nápoje.

Popis ubytování

VybaveníVstupní hala s recepcí, výtah, Wi-Fi v lobby zdarma, internet za poplatek, vnitřní i venkovní restaurace, lobby bar, pool bar (slouží zároveň i jako beach bar), dva venkovní bazény, minimarket, kadeřník a turecké lázně. Lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži zdarma. Zapůjčení plážových osušek za poplatek.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny koupelnou s WC (sprcha, vysoušeč vlasů), telefonem, TV, minibarem (náplň za poplatek), trezorem (za poplatek), klimatizací a balkonem nebo terasou. Možnost ubytování v rodinných pokojích (cena na vyžádání).Sport a zábavaPříležitostné animační programy, šipky, stolní tenis, fitness, plážový volejbal. Za poplatek - vodní sporty na pláži, biliár, masáže, sauna.

Popis lokality ubytování

PolohaJedná se o oblíbený hotel s výbornou polohou. Je vhodný pro klienty, kteří zejména ocení pěší dostupnost historického centra městečka Side s nákupními možnostmi, které jsou rozkládá ve vzdálenosti cca 800 m od hotelu (dostupnost po pobřežní promenádě táhnoucí se podél pláže nebo dolmušem). Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu (oddělena pouze pobřežní promenádou). Od sezony 2020 je hotel nově pouze pro osoby od 16 let. Hotelový komplex je složený z několika budov. Mezinárodní letiště Antalya je vzdáleno cca 55 km.



Tipy na výlet v okolí

   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.