Hotel Royal Dragon

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Side
Ubytování Hotel Royal Dragon
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 29 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, pozdní snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Pozdní snídaně, občerstvení během dne (24 hodin denně) lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Místní a vybrané importované alkoholické a nealkoholické nápoj 24 hodin denně, avšak dle otvíracích dob jednotlivých barů. Možnost večeře jedenkrát za pobyt v à la carte restauraci (nutno objednat předem). Za poplatek – importované šampaňské, šťávy z čerstvého ovoce, luxusní importovaný alkohol a pokojový servis.

Popis ubytování

VybaveníVstupní hala s recepcí, Wi-Fi připojení, hlavní restaurace s terasou, další 2 restaurace, 4 restaurace à la carte (italská, asijská, turecká, rybí), několik barů, plážový bar, disko, amfiteátr, internet café (za poplatek), velký bazén, aquapark s několika tobogány a bazény, dětský bazén se skluzavkami, dětské brouzdaliště, vnitřní bazén, wellness centrum, kadeřník, obchody a půjčovna aut. Lehátka, slunečníky a zapůjčení osušek u bazénů i na pláži zdarma.UbytováníK výbavě standardního dvoulůžkového pokoje s možností jedné přistýlky, nebo až dvou přistýlek pro děti do 10 let, patří koupelna s vanou, WC, vysoušeč vlasů, centrální klimatizace, TV-SAT, telefon, trezor, mini lednička (denně doplňována) a balkon. Možnost ubytování v pokojích směrem na moře v rodinných pokojích, Junior Suite nebo King Suite za příplatek (cena na vyžádání).Sport a zábavaDenní animační programy, večerní hudební a taneční show, živá hudba, taneční kurzy. Tenis, plážový volejbal, šipky, boccia, vodní pólo, stolní tenis, aerobik, vodní gymnastika, fitness, turecké lázně, sauna (zdarma). Vodní sporty, masáže, bowling, biliár, videohry, peeling, procedury ve wellness centru, osvětlení tenisového kurtu, tenisové kurzy (za poplatek). Pro děti je zde k dispozici dětské hřiště, miniklub, minidisko a mini lunapark.

Popis lokality ubytování

PolohaLuxusní a velice stylový hotel bude tou správnou volbou pro klientelu kladoucí velký důraz na kvalitu služeb a milovníky nevšední východoasijské architektury. Byl otevřen v roce 2008 a je členem prestižního řetězce Stone Group Hotels. Nachází se přímo u písčité pláže s pozvolným vstupem do moře. Vzdálenost od antického města Side je cca 7 km. Mezinárodní letiště Antalya je vzdáleno cca 55 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.